Με... ξίφη λήστεψαν καφετέρια στην Χαλκιδική τρεις νεαροί

Με... ξίφη λήστεψαν καφετέρια στην Χαλκιδική τρεις νεαροί

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 18 χρόνων και ο 18χρονος Έλληνας, που άρπαξαν 1.300 ευρώ από τα ταμεία και πακέτα τσιγάρων, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας

Xalkidiki-listeia
Άμεσα εντοπίστηκαν οι τρεις νεαροί που λήστεψαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους τα ξημερώματα της Πέμπτης ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, απειλώντας με αυτοσχέδια ξιφίδια τύπου... νίντζα τον υπάλληλο που είχε βάρδια!

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 18 χρόνων και ο 18χρονος Έλληνας, που άρπαξαν 1.300 ευρώ από τα ταμεία και πακέτα τσιγάρων, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας το πλαίσιο των ερευνών και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα δυο ξιφίδια με λαβή που χρησιμοποίησαν και 323 ευρώ από τη λεία τους, τα οποία κατασχέθηκαν. Η έρευνα για να εξακριβωθεί τι απέγιναν τα υπόλοιπα χρήματα συνεχίζεται.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρανομίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης