Λακωνία: Δυο αλλοδαποί πίσω από οκτώ κλοπές σπιτιών και καταστημάτων

Λακωνία: Δυο αλλοδαποί πίσω από οκτώ κλοπές σπιτιών και καταστημάτων

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αρεόπολης εντόπισαν τον 31χρονο και τον 43χρονο συνεργό του στην κοινότητα Κότρωνα

4121348
Άδοξα τελείωσε το τετραήμερο δράσης για δύο αλλοδαπούς διαρρήκτες που, από το περασμένο Σάββατο ως την Τρίτη, «χτύπησαν» οκτώ φορές σε σπίτια και καταστήματα χωριών του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία αλλά τελικά συνελήφθησαν μετά την τελευταία τους απόπειρα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αρεόπολης εντόπισαν τον 31χρονο και τον 43χρονο συνεργό του στην κοινότητα Κότρωνα, όπου διέρρηξαν ένα σπίτι στο οποίο δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν και τράπηκαν σε φυγή. Στην προανάκριση, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Σπάρτης και Γυθείου, αποκαλύφθηκε η δράση τους και στις αποσκευές τους βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και μέρος από τη λεία των προηγούμενων διαρρήξεων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε σπίτια και δύο σε καταστήματα, καθώς δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια και μία σε κατάστημα στον Γερολιμένα, τους Άνω Μπουλαριούς, τη Λάγια και το Πόρτο Κάγιο, απ’ όπου αφαίρεσαν 214 ευρώ., αλκοολούχα ποτά και άλλα αντικείμενα. Σε βάρος του 31χρονου και του 43χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν τυχόν διέπραξαν και άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης