Το νεοσύστατο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διοργανώνει συνέδριο στα... Ματογιάννια της Μυκόνου

UNV_Att

Σε συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος θα συζητήσουν στις 29 και 30 Ιουνίου θέματα που αφορούν λιμενικά έργα και έργα ακτομηχανικής

Ζητήματα εκπαίδευσης και δία βίου μάθησης θα συζητηθούν στη Μύκονο σε αίθουσα στα Ματογιάννια σε έναν απρόσμενο συνδυασμό που δημιούργησε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ο δήμος Μυκόνου.

Συγκεκριμένα το νεοσύστατο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνουν επιστημονικό συνέδριο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με θέμα: «Λιμενικά έργα και έργα προστασίας ακτών: Προβλέψεις μελέτης, μετά-κατασκευαστική απόδοσή τους», που θα πραγματοποιηθεί στην Μύκονο, 29 και 30 Ιουνίου 2018.

Ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς θα προεδρεύσει στη 2η Συνεδρία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου, ενώ όλες οι Συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στα Ματογιάννια.

Το Συνέδριο απευθύνεται στους ερευνητές, μελετητές, κατασκευαστές, ΑΕΙ, δημόσιους φορείς, ΟΤΑ, Λιμενικά Ταμεία, περιβαλλοντικές οργανώσεις και υπηρεσίες που ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τα λιμενικά έργα και τα έργα ακτομηχανικής, τους οποίους και προσκαλεί να παρουσιάσουν το έργο και τις εμπειρίες τους.

Δυο είναι οι βασικές θεματικές ενότητες του Συνεδρίου:

Λιμενικά έργα: Παρουσίαση προβλέψεων με αναλυτικές μεθόδους ή με μαθηματική ή φυσική προσομοίωση και σύγκριση με παρατηρήσεις μετά την κατασκευή των έργων.

Έργα ακτομηχανικής: Παρουσίαση προβλέψεων με αναλυτικές μεθόδους ή με μαθηματική ή φυσική προσομοίωση και σύγκριση με παρατηρήσεις μετά την κατασκευή των έργων.

Στο Συνέδριο της Μυκόνου θα παρουσιαστούν συγκεκριμένα κατασκευασθέντα έργα, θα σχολιαστούν οι προβλέψεις από την μαθηματική ή φυσική προσομοίωσή τους και θα συγκριθούν με την μετά-κατασκευαστική απόδοση τους, με την πραγματικότητα.

Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών και προσκεκλημένων θα είναι ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κ. Μουτζούρης και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γ. Στασινός.

Οπως τονίζεται: “Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου, πιστή στο όραμα για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καλλιεργεί εναλλακτικές μορφές τουρισμού, υψηλού επιπέδου, όπως αυτή του συνεδριακού τουρισμού.Παράλληλα, επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το αμέριστο ενδιαφέρον για ζητήματα εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου πολιτισμού και βασικό συστατικό για την ποιοτική ανάπτυξη και εξέλιξη του τόπου”.

ΣΧΟΛΙΑ (14)

Το σκάνδαλο συνεχίζεται

μετά την αυθαίρετη εξίσωση ΤΕΙ με ΑΕΙ τωρα πάνε και πετάνε λεφτά τη Μύκονο. Kρίμα για τα παιδιά που πέρασαν πολυτεχνείο είχαν διπλάσιους βαθμους και εκαναν διπλάσια μαθήματα απο τους τειτζήδες.Ακαδημαικά παράσιτα

Λεβαντίνος

Επιστημονικό συνέδριο σου λέει στο οποίο δε συμμετέχει κανένα απο τα ελληνικά πανεπιστήμια που ασχολούνται με λιμενικά και ακτομηχανικά θέματα (ΕΜΠ, ΑΠΘ, Πατρών) παρά μόνο το Δυτικής Αττικής (ΤΕΙ γαρ) με τον συνταξιούχο κ. Μουτζούρη. Μεγάλη επιτυχία...

Αλήτες

Αριστεροί

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ !NΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .

S

Α, χα, χα, χα.... Συνέδριο του πρώην ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά (ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ) για κατεξοχήν θέμα του Πολυτεχνείου (λιμενικά έργα), με συμμετοχή καθηγητή (τον λένε πρόεδρο χα, χα) ΤΕΙ τώρα ΑΕΙ (χα,χα) ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ. Ρε, θα σηκωθεί ο Κουλουμπής και θα σας κυνηγάει. Ο Σπίρτζης τι λέει; ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ. Όταν όλα ισοπεδώνονται, προς όφελος των καθηγηταράδων, χωρίς καμία αξία, κανέναν έλεγχο. Και μην μου πει κανείς ότι υποβαθμίζω τα ΤΕΙ, ΤΕΙτζής είμαι, ξέρω τι καλό γίνεται, όπου κι αν γίνεται, ξέρω όμως ότι διαφορετικό ρόλο παίζουν και πρέπει να παίζουν οι επιστήμονες-ερευνητές και διαφορετικό οι επιστήμονες-εφαρμοστές τεχνολογίας. Αυτό δεν το έχουμε καταλάβει δεκάδες χρόνια στην Ελλάδα, τώρα θα το καταλάβουμε, που μας κυβερνάει ο επιστήμονας-ερευνητής της στροφής 360 μοιρών, με τη γυναίκα, που μήνυσε τον καθηγητή της, γιατί έβαλε σε ερευνητικό του paper, διπλωματική εργασία χωρίς πρωτότυπα αποτελέσματα κι έπειτα έγινε καθηγήτρια του ΕΜΠ, σε λίγα χρόνια, με ξέφρενη πορεία ανέλιξης; ΧΑ, ΧΑ. Α, κατακαημένη παιδεία. Η αξία επιβραβεύεται.

φυσικός από ΕΑΠ.....

μήπως οι μοίρες της στροφής είναι 180 ;

oxi

οι συγκεκριμενες μοιρες στις οποιες αναφερεται το σχολιο ηταν οντως 360.ετσι ειχε πει το ατομο, στο οιποιο αναφερεται το σχολιο."εκανα στροφη 360 μοιρων"

S

Ναι και ελπίζω να γνωρίζεις τη δήλωση του πρωθυπουργού μας, γιατί αλλιώς δεν κατάλαβες το σχόλιό μου.

αιντε

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.... ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ...ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΞΕΣΑΛΩΜΑ ΠΑΝΕ...

Προς καθηγητάδες

Καλή αρχή και καλές δουλειές με πάρα πολλές χρηματοδοτήσεις, πάρα πολλά ταξιδάκια, υψηλούς μισθούς, θέσεις σε επιτροπές, επιπλέον μισθούς και γκομενάκια.

Δημήτρης

Θέλει δουλειά το πανεπιστήμιο ηλίθιε φασίστα

φασίστας - αριστεροθραύστης

Ναι όντως θέλει πολύ γλύψιμο.

Οι τειτζήδες που έγιναν σε μια νύχτα

Πανεπιστημιακοί δεν δουλεύουν αλλα γλύφουν [...] φασίστα.

GS

ΕΦΑΓΑΝ, ΕΦΑΓΑΝ, ΕΦΑΓΑΝ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης