Καρδίτσα: Έπιασαν τον ληστή 40χρονου που ήταν και φυγόποινος

Καρδίτσα: Έπιασαν τον ληστή 40χρονου που ήταν και φυγόποινος

Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα  είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή  - Ψάχνουν τον συνεργό του

4171607
Άμεσα εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει το απόγευμα της Κυριακής στους Σοφάδες Καρδίτσας με θύμα έναν 40χρονο, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από δυο νεαρούς που του άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό. Ο ένας από τους δράστες έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και διαπιστώθηκε ότι ήταν και φυγόποινος.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των χρημάτων που είχε αρπάξει από τον 40χρονο μαζί με έναν ακόμη άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία του, ο νεαρός είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Φθιώτιδας, η οποία εκκρεμούσε.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας ο οποίος του άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και διέταξε να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή και στη συνέχεια να παραμείνει κρατούμενος ώσπου να εξαγοράσει την ποινή που του έχει επιβληθεί. Οι έρευνες για τη σύλληψη του συνεργού του που αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης