Ιωάννινα: Σπείρα χτυπούσε κάβες και βενζινάδικα

Ιωάννινα: Σπείρα χτυπούσε κάβες και βενζινάδικα

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις Έλληνες ηλικίας 25, 23 και 17 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν - Αναζητείται συνεργός τους

4314450
Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων μετά την απόπειρα κλοπής από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στα Καρδαμίτσια, είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση τετραμελούς σπείρας Ελλήνων που εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο όταν δεν κατάφεραν να κλέψουν χρήματα από το βενζινάδικο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και το εγκατέλειψαν στην περιοχή του Περάματος, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε. Μέσα, βρέθηκαν δύο ράδιο – CD και 23 ψηφιακοί δίσκοι ήχου που ερευνάται πότε και από πού είχαν κλαπεί.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τρεις Έλληνες ηλικίας 25, 23 και 17 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν παρά την αντίσταση που προέβαλε ο μεγαλύτερος και προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Στην προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη διαπιστώθηκε ότι, μαζί με έναν ακόμη26χρονο συνεργό τους που αναζητείται, είχαν αρπάξει τη νύχτα της Παρασκευής φιάλες αλκοολούχων ποτών από μια κάβα στο Πέραμα. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για κλοπές, ενώ στον 25χρονο ασκήθηκε δίωξη και για αντίσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης