Λέρος: Τον άφησαν ελεύθερο και συνέχισε να πουλάει ηρωίνη

Λέρος: Τον άφησαν ελεύθερο και συνέχισε να πουλάει ηρωίνη

Δεν έβαλε μυαλό ο 43χρονος Έλληνας που κατηγορούνταν για υπόθεση ναρκωτικών και εξακολουθούσε να «σπρώχνει» ποσότητες ηρωίνης σε τοξικομανείς της Λέρου, με αρκετά πλούσια κέρδη

Hrwini-Leros
Περιοριστικοί όροι είχαν επιβληθεί σε έναν 43χρονο Έλληνα που κατηγορούνταν για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά εκείνος δεν έβαλε μυαλό και εξακολουθούσε να «σπρώχνει» ποσότητες ηρωίνης σε τοξικομανείς της Λέρου, με αρκετά πλούσια κέρδη!

Ακολουθώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 43χρονου και ανακάλυψαν επτά συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 145 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 130 γραμμαρίων και δυο ναρκωτικά χάπια. Ακόμη, κατέσχεσαν 3.000 ευρώ που προέρχονταν από την εγκληματική του δράση. Ο 43χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για προμήθεια, κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Αλλά και στους Σοφάδες Καρδίτσας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 46χρονος Έλληνας, μετά από έρευνα που έκανε στην κατοικία του εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής, ο οποίος ξετρύπωσε συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 33,5 γραμμαρίων, μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και τα παράνομα κέρδη του ύψους 1.455 ευρώ. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης