Θεσσαλονίκη: Έφοδος του δήμου για παράνομα σταντ στο κέντρο της πόλης

thess_stand

Νέα επιχείρηση των ελεγκτών του δήμου και της δημοτικής αστυνομίας για σταντς με εμπορεύματα στον άξονα της Αριστοτέλους 

Εκ νέου επιχείρηση απομάκρυνσης παράνομων εμπορευμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ελεγκτές του δήμου Θεσσαλονίκης και κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛΑΣ μαζεύουν τα παράνομα σταντ με εμπορεύματα που έχουν στήσει καταστηματάρχες στον άξονα της Αριστοτέλους.

Στόχος του δήμου είναι να απελευθερωθεί ο δημόσιος χώρος για να κινούνται ελεύθερα οι πολίτες.«Είναι η πέμπτη φόρα που βγαίνουμε έξω. Δεν είναι ούτε για μας ευχάριστο», τόνισε η κ. Άννα Αγγελίδου - Πολυχρονίδου, αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι «οι θύλακες της παραβατικότητας πρέπει να συμμορφωθούν».


Από την πλευρά του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα δημοτικής αστυνομίας, κ. Λευτέρης Κιοσέογλου, ανέφερε πως τα κλιμάκια θα προχωρήσουν και σε απομάκρυνση παράνομων τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Πηγή: voria.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

katerina-notopoulou-ekso

Παρουσιαστής ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης και παρών ο Ολυμπιονίκης τάε κβον ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης - Η Θεσσαλονίκη θα φύγει μπροστά με τη νέα γενιά στο τιμόνι, είπε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ

7