Το «δ» προσεγγίζει βουλευτές και υπουργούς για 10 μεταρρυθμίσεις δημοκρατίας

delta

Το κίνημα ξεκινά καμπάνια για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων σε βουλευτές και υπουργούς

Καμπάνια προκειμένου να προωθηθούν άμεσα από βουλευτές και υπουργούς 10 μεταρρυθμίσεις δημοκρατίας, ξεκινάει το κίνημα «δέλτα – πολιτική επανάσταση» με επικεφαλής τον πολιτικό επιστήμονα και διεθνολόγο Σταύρο Καλεντερίδη

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου παρουσιάστηκαν οι στόχοι της καμπάνιας που ξεκινάει άμεσα με στόχο την συγκέντρωση 8.000 υποστηρικτών.

«Πρόκειται για ένα κίνημα που βασίζεται σε 10 ιδέες «κοινής λογικής» και ενημερώνει τους πολίτες για το τι πρέπει να γίνει ώστε να πάψουν να βρίσκονται στο περιθώριο και να πάρουν ξανά την τύχη τους και της χώρας στα χέρια τους» λέει ο κ. Καλεντερίδης, συμπληρώνοντας : «Το δ, πιστό στο πνεύμα της δημοκρατίας και του μοιράσματος με τους πολίτες, την πραγματική δύναμή του δηλαδή, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει για τα έως τώρα πεπραγμένα του, και για τα επόμενα βήματά του μετά την επίτευξη του στόχου της συγκέντρωσης 8.000 υποστηρικτών».

Οι υποστηρικτές του «δ», δεν έχουν πολιτικό χρώμα και υπέγραψαν το πολιτικό μανιφέστο του κινήματος δίνοντας έτσι εντολή να αρχίσει η ακτιβιστική δράση του.

Αυτό σημαίνει πως από εδώ και στο εξής οι εθελοντές του «δ» ξεκινούν την προσέγγιση βουλευτών για να ασκήσουν πίεση στο υπάρχον πολιτικό σύστημα να υιοθετήσει τις 10 ιδέες. Στόχος να πειστούν οι 300 του ελληνικού Κοινοβουλίου για την ανάγκη εφαρμογής των 10 ιδεών «κοινής λογικής» και άρα την ανάγκη των 10 βασικών θεσμικών μεταρρυθμίσεων.

«Το πολιτικό σύστημα και οι βουλευτές οφείλουν να ικανοποιήσουν τη βούληση των πολιτών, εναλλακτικά το «δ» νομοτελειακά θα διογκωθεί και θα εφαρμόσει το ίδιο τις δέκα αυτές προτάσεις κοινής λογικής. Μέλημά μας είναι να βρεθεί στο επίκεντρο ο πολίτης και οι πολιτικοί να υπηρετούν την κοινωνία και τον πολίτη. Ήρθε η ώρα να αναγεννηθεί η Ελλάδα» καταλήγει ο κ. Καλεντερίδης.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΝΜ

Άξιο παιδί..Θέλουμε νέα πρόσωπα με πατρώτικα αισθήματα στον πολιτικό στίβο.. Από το κίνημα να δημιουργηθεί στο άμεσο μέλλον ένας νέος κομματικός φορέας.. Για όλους εμάς που δε μας εκφράζει πια κανένα κόμμα..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vial-0066

Ο Φλόριαν Βέστφαλ, επικεφαλής του γερμανικού τμήματος των Γιατρών χωρίς Σύνορα μίλησε στην DW για τη Μόρια και περιγράφει με λεπτομέρειες τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και τους κινδύνους για τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών

4553494

Την ημέρα της επίθεσης του Ρουβίκωνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση - Ήταν μόλις 37 ετών- Την είδηση γνωστοποίησε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών καταγγέλοντας την υπηρεσία ότι αντί να τον προστατεύσει και να τον στηρίξει τον τιμώρησε 

28
zakinthos_arthro

Εισηγούνται άρση της απαγόρευσης εισόδου και παραμονής των επισκεπτών στο Ναυάγιο της Ζακύνθου αλλά προτείνουν η αποβίβαση να γίνεται σε ένα μικρό μόνο τμήμα, της ακτής και για περιορισμένο χρονικό διάστημα