Αγωνία για την τύχη της 16χρονης που άφησε σημείωμα και εξαφανίστηκε

as_42

 Η νεαρή μαθήτρια άφησε ένα σημείωμα γραμμένο στη μητρική της γλώσσα, που απευθυνόταν στην αδερφή της και έλεγε πως έχει τάσεις αυτοκτονίας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για 16χρονη κοπέλα από την Ουκρανία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης από την περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή μαθήτρια άφησε ένα σημείωμα γραμμένο στη μητρική της γλώσσα, που απευθυνόταν στην αδερφή της, με την οποία έμενε.

Το περίεργο περιεχόμενο του μηνύματος αλλά και η κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 16χρονη το τελευταίο διάστημα, ήταν αυτά που κινητοποίησαν τις αρχές, προκειμένου να ξεκινήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της, αν και η αδερφή της εμφανίζεται καθησυχαστική.

Πηγή: cretalive

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

elas1

Η ανήλικη έκανε «επίθεση αγάπης» στον εμβρόντητο 74χρονο τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο στην πόλη της Άρτας το πρωί της Πέμπτης. Στο κάθισμα του συνοδηγού, το θύμα είχε ήδη αφήσει το τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά του έγγραφα