Λαμία: Συλλήψεις τεσσάρων κυνηγών μετάλλων

Λαμία: Συλλήψεις τεσσάρων κυνηγών μετάλλων

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αποκάλυψε ποιοι του πούλησαν τα μεταλλικά αντικείμενα τα βρέθηκαν στην εταιρεία του

rx_ΕΛΑΣ
Το «ξεσκόνισμα» σε μια εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλων στη Λαμία, βοήθησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να εξιχνιάσουν άμεσα την εισβολή στα λατομεία της περιοχής και να συλλάβουν τους τέσσερις «κυνηγούς» που είχαν αρπάξει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και τα είχαν πουλήσει.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αποκάλυψε ποιοι του πούλησαν τα μεταλλικά αντικείμενα τα βρέθηκαν στην εταιρεία του και αποδόθηκαν στην εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα λατομεία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπιστούν οι δράστες, που κινούνταν με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 41, 35, 30 και 27 χρόνων εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ τα οχήματα στα οποία επέβαιναν κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης