Λάρισα: Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη και λαθραία τσιγάρα στην Αγιά

Λάρισα: Ζευγάρι διακινούσε κοκαΐνη και λαθραία τσιγάρα στην Αγιά

Κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, χάπια και ζυγαριές ακριβείας

nr21
«Δίπορτο» το είχαν στην παρανομία δυο Έλληνες κάτοικοι της Αγιάς στη Λάρισα, ένας 62χρονος και μία 51χρονη, οι οποίοι είχαν ανοίξει… σούπερ μάρκετ στο σπίτι του άνδρα όπου διέθεταν ναρκωτικά για διάφορες προτιμήσεις αλλά και λαθραία καπνικά είδη!

Όταν μετά από πληροφορίες, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έφοδο στο σπίτι και συνέλαβαν το ζευγάρι, βρήκαν μέσα μία συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή σκόνης και «βράχου» βάρους 46,2 γραμμαρίων, άλλη μία με μικροποσότητα και τρίμματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 12,6 γραμμαρίων, 63 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, τρεις ζυγαριές ακριβείας, 28 πακέτα τσιγάρων και μία συσκευασία καπνού βάρους 37 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία φορολόγησης.

Όλα κατασχέθηκαν, όπως και 1.000 ευρώ που προέρχονταν από τις παράνομες πωλήσει και ένας σουγιάς που είχε στην κατοχή του ο 62χρονος. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 46χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 80 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία πακέτα κατασχέθηκαν και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης