Καταζητούμενος ξάφριζε οχήματα λουόμενων σε παραλία της Ξάνθης

Καταζητούμενος ξάφριζε οχήματα λουόμενων σε παραλία της Ξάνθης

Μαζί με έναν 42χρονο συνεργό του, παραβίαζαν τα αυτοκίνητα λουόμενων την ώρα που εκείνοι απολάμβαναν την δροσιά της θάλασσας στην παραλία Μυρωδάτου 

xeiropedes
Απτόητος συνέχιζε τις παρανομίες ένας 31χρονος Έλληνας, παρ’ όλο που σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές! Μαζί με έναν 42χρονο συνεργό του, παραβίαζαν τα αυτοκίνητα λουόμενων την ώρα που εκείνοι απολάμβαναν την δροσιά της θάλασσας στην παραλία Μυρωδάτου στην Ξάνθη.

Οι δράστες διέρρηξαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα το μεσημέρι της Τρίτης και άρπαξαν από το εσωτερικό τους 20 ευρώ, 300 λέβα Βουλγαρίας, ένα κινητό, δύο τσάντες, τραπεζικές κάρτες, ένα ρούχο και διάφορα καπνικά είδη. Μετά τις καταγγελίες των θυμάτων, ξεκίνησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν το βράδυ στο Πόρτο Λάγος από τους αστυνομικούς του τμήματος Αβδήρων και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης και να συλληφθούν.

Στο όχημα που επέβαιναν, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα καπνικά είδη, η μία τσάντα και το ρούχο, αλλά και 585 ευρώ, 225 λέβα Βουλγαρίας, τρία χρυσαφικά και δυο διαρρηκτικά εργαλεία. Έτσι, ερευνάται πού είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές. Στο μεταξύ, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης