Κρήτη: Αλλοδαπός καλλιεργούσε χασισόδεντρα 3,5 μέτρων

Κρήτη: Αλλοδαπός καλλιεργούσε χασισόδεντρα 3,5 μέτρων

Ο 44χρονος είχε 14 δενδρύλλια σε καμουφλαρισμένη περιοχή στον Δήμο Αχαρνών-Αστερουσίων

ir21
Η επιχείρηση εξερεύνησης σε μια αγροτική περιοχή του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, αποκάλυψε μια χασισοφυτεία με δενδρύλλια γιγαντιαίων διαστάσεων!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που καλυπτόταν από πυκνή βλάστηση, καλλιεργούνταν 14 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, που το ύψος τους έφτανε τα 3,50 μέτρα! Το πλήθος πειστηρίων για την καλλιέργεια που κατασχέθηκαν, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του καλλιεργητή. Πρόκειται για έναν 44χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Σε ένα λαγκάδι κοντά στο αγρόκτημά του στους Χράνους Μεσσηνίας, είχε εκχερσώσει ένα χώρο δέκα τετραγωνικών όπου καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 ως δυο μέτρων ένας 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε.. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης