Ψαρού, Μύκονος: Συνελήφθη πρώην στέλεχος πολυεθνικής γιατί πουλούσε καφτάνια στο δρόμο

Ψαρού, Μύκονος: Συνελήφθη πρώην στέλεχος πολυεθνικής γιατί πουλούσε καφτάνια στο δρόμο

Επενέβησαν οι αστυνομικές Αρχές του νησιού και το πρώην στέλεχος της πολυεθνικής που διαλαλούσε με ντουντούκα την πραμάτεια του προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου

frrr
Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα στη Μύκονο, μάλλον νομίζατε λάθος. Διότι αυτό το νησί επιφυλάσσει συνεχώς εκπλήξεις σε ότι αφορά πρόσωπα και καταστάσεις.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, άνδρες του Α.Τ Μυκόνου διαπίστωσαν ότι στην είσοδο του μπιτς μπαρ- εστιατορίου Nammos, στεκόταν ένας επιχειρηματίας- πρώην στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας, ο οποίος πουλούσε καφτάνια πάνω σε τροχήλατο σταντ, χρησιμοποιώντας μάλιστα και μια ντουντούκα για να να διαφημίζει την πραμάτεια του. Μαζί του ήταν και μια νεαρή πωλήτρια.

Οι περίοικοι όμως που ενοχλήθηκαν απο τον θόρυβο κάλεσαν την Αστυνομία και έτσι μέσα σε λίγη ώρα κατέφθασε στο σημείο ένα περιπολικό στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον επιχειρηματία να τους ακολουθήσει στο Τμήμα, όπου τελικά συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο πρόσωπο είχε απασχολήσει και πάλι στις αρχές τους νησιού με αφορμή καταγγελίες για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Συγκεκριμένα, φέρεται να προκάλεσε φθορές σε περίφραξη γειτονικής επιχείρησης.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, στο ίδιο περίπου σημείο είχε συλληφθεί και ο γιος πανίσχυρου επιχειρηματία που δεν βρίσκεται εν ζωή, καθώς είχε εντοπιστεί απο τις αστυνομικές αρχές να εργάζεται παράνομα σε αυθαίρετο λουκουματζίδικο.

Κλείσιμο
fr1
fr2
fr3
fr4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης