Βίντεο: Πορεία για τη Μακεδονία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη

Βίντεο: Πορεία για τη Μακεδονία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη

Στην πορεία μετέχουν 68 σύλλογοι που διαμαρτύρονται, μαζί με πολίτες για τη συμφωνία της κυβέρνησης με τα Σκόπια - Κάνουν λόγο για ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων

vro
Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στην Κατερίνη.

Στη διαδήλωση μετέχουν επίσημα 68 σύλλογοι που σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέφεραν: «Παίρνουμε τα λάβαρα των συλλόγων και Ελληνικές σημαίες με κατεύθυνση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ».





Κλείσιμο


Όπως αναφέρει και το thessnews.gr, που δημοσιεύει και τη σχετική φωτογραφία, οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για τη συμφωνία των Πρεσπών και κατηγορούν την κυβέρνηση ότι ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων.

Σύμφωνα με τους πολιτιστικούς συλλόγους, αφότου η ειρηνική πορεία καταλήξει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, θα επιδοθεί ψήφισμα από αντιπροσώπους των συλλόγων. Σε αυτό, θα εκφράζεται η δυσαρέσκειά τους στην στην απόφαση και θα γνωστοποιούν στους τοπικούς βουλευτές ότι ο αγώνας για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας θα είναι συνεχής, επισημαίνοντας πως στην συγκέντρωση δεν θα υπάρχουν ομιλητές και κόμματα.

Βίντεο από τη συγκέντρωση στην Κατερίνη δημοσίευσε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στο λογαριασμό του στο twitter.

 ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι: Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα

Oι αναρτήσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ: «Μετά την στήριξη της ΝΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στον Χρήστο Πριονίδη για το εμφυλιοπολεμικό, ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημά του, μετά τη συμπόρευση στελεχών της ΝΔ με χρυσαυγίτες, τώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης, φτάνει στο σημείο να καλεί, μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε συγκέντρωση και πορεία προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, τονίζοντας: «Πλέον, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης