Ένταση και συνθήματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον ΧΥΤΑ Φυλής

Ένταση και συνθήματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τον ΧΥΤΑ Φυλής

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί επιρρίπτοντας ευθύνες στους ιθύνοντες και την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου - Σε μία εβδομάδα η πλήρης αποσυμφόρηση του λεκανοπεδίου της Αττικής από τους χιλιάδες τόνους σκουπιδιών 

synedriasi-xyta_main01
Ενταση επικράτησε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, όπου συμμετείχαν κάτοικοι από τα Λιόσια και τη Φυλή, με αφορμή τον ΧΥΤΑ.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή και ζητούν λύση άμεσα, επιρρίπτοντας ευθύνες στους ιθύνοντες και καταγγέλλοντας ότι μέσα στο καλοκαίρι ενδέχεται να υπάρχουν ανάλογες εικόνες.

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία ο χώρος υγειονομικής ταφής στη Φυλή, αφότου είχε κλείσει για δέκα ημέρες λόγω ενός ρήγματος που δημιουργήθηκε στην περιοχή, με συνέπεια να συσσωρευτούν τόνοι σκουπιδιών στους δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Από το πρωί τα απορριμματοφόρα σχημάτιζαν ουρές προκειμένου να εναποθέσουν τα απορρίμματα, ενώ σύμφωνα με τους εργαζομένους στην αποκομιδή, η αποσυμφόρηση από τα σκουπίδια θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμη.



xyta fylis alpha
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης