Απεβίωσε το μέλος του ΕΣΡ, Νίκος Αγγελής

Απεβίωσε το μέλος του ΕΣΡ, Νίκος Αγγελής

«Με το έργο και τη στάση του συνέβαλε αποφασιστικά στην ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος

esr21
«Έφυγε» από τη ζωή ο νομικός και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, Νίκος Αγγελής. Τα μέλη του ΕΣΡ κάνουν λόγο για έναν δραστήριο και αγαπητό συνάδελφο και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε σε μήνυμά του και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος. «Με το έργο και τη στάση του συνέβαλε αποφασιστικά στην ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας, ενώ υπερασπίστηκε τις αξίες του ακόμα και σε πολύ δύσκολες προσωπικές στιγμές.

Ο Νίκος Αγγελής υπήρξε μια πολύπλευρη προσωπικότητα: εξαίρετος νομικός αλλά και επιτυχημένος τραγουδιστής και στιχουργός των Χωρίς Περιδέραιο μιας πρωτοποριακής μπάντας που επηρέασε την new wave μουσική σκηνή την δεκαετία του '80.Εκφράζουμε στην οικογένεια και στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» καταλήγει το μήνυμα του ΓΓ Ενημέρωσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης