Αυτός είναι ο πιο «ζεν» υποψήφιος Πανελληνίων για το 2018

bisas

Κοντράρει επάξια τον «YOLO» υποψήφιο του 2016

Τον τίτλο του πιο «χαλαρού» μαθητή Πανελληνίων διεκδικεί επάξια φέτος ένας υποψήφιος από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος σε αντίθεση με τους περισσότερους συνομήλικούς του που βρέθηκαν τις περασμένες εβδομάδες στα εξεταστικά κέντρα, όχι μόνο κράτησε την ψυχραιμία του, αλλά αντιμετώπισε την όλη διαδικασία με την πιο χαλαρή, διασκεδαστική και «ζεν» διαθεση που είδαμε φέτος.

Με στιλ που θυμίζει σε κάποιο βαθμό τον διάσημο «YOLO» υποψήφιο του 2016, ο Δημήτρης Βίσα με τις... επικές δηλώσεις του στο ΕΝΑ CHANNEL δείχνει ότι το πιο σημαντικό στην ζωή είναι να είσαι χαμογελαστός, να απολαμβάνεις την καθημερινότητα συντροφιά με τους φίλους σου και να μην αγχώνεσαι για πράγματα που δεν είναι στον έλεγχό σου.

Αν και έχει μια μικρή... δυσκολία να θυμηθεί τι ακριβώς έχει γράψει (ή και ποια ήταν τα θέματα) το σίγουρο είναι ότι αν υπήρχε σχολή θετικής διάθεσης θα έμπαινε πρώτος και καλύτερος.

Δείτε παρακάτω το κλιπ με αποσπάσματα από τις δηλώσεις του


Ο πιο "χαλαρός" μαθητής για τις Πανελλήνιες 2018 στο Ena ChannelΟ «ζεν» υποψήφιος του 2016 που έγινε viral


ΕΠΟΣ: Ο πιο YOLO υποψήφιος των Πανελληνίων Εξετάσεων 2016

ΣΧΟΛΙΑ (1)

περαστικός

δηλαδή αυτό είναι αστείο; Βλέπεις ένα νέο άνθρωπο εντελώς παραιτημένο και γελάς αντί να κλαις;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΛΟΥ. ΜΕ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟΚΩΝ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

seismos

Ο σεισμός καταγράφηκε 67 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά των Κυθήρων και 65 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων

synolakis_arthro

Ο διαπρεπής καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, που έκανε τη μελέτη για τη τραγωδία στο Μάτι, υποστηρίζει ότι δεν θα είχε χαθεί ούτε μία ανθρώπινη ζωή αν είχε διαταχθεί εγκαίρως η εκκένωση της περιοχής, καθώς θα χρειάζονταν μόλις 57 λεπτά για την απομάκρυνση ολόκληρου του τοπικού πληθυσμού

theodorakis

Ανοιχτή εκδήλωση για τη θρησκευτική ελευθερία στο σχολείο, στην οποία συμμετείχαν ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ Κωνσταντίνος Μενουδάκος

gab-parask-1

«Σε διεκδικητικού χαρακτήρα πρόσκαιρες καταλήψεις χώρων από φοιτητές με φθορές ή μη προτείνεται η δημιουργία Μόνιμης Επιτροπής διαπραγμάτευσης και Επικοινωνίας σε κάθε ΑΕΙ η οποία θα είναι αρμόδια για να συζητά με τους φοιτητές που προβαίνουν διεκδικητικού χαρακτήρα καταλήψεις χώρων»