Με ανένδοτο κατά των πλειστηριασμών και… Γιώτα Νέγκα ξεκινά αύριο το φεστιβάλ Unity

UND

Το φεστιβάλ θα γίνει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κεντρικό στόχο ο σχεδιασμός της λαϊκής αντίστασης στην μνημονιακή βαρβαρότητα, όπως λένε οι διοργανωτές

Το δεύτερο φεστιβάλ, «Unity 2018» διοργανώνει στις 22 και 23 Ιουνίου η Λαϊκή Ενότητα, με πολλές ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές παρουσίες (Νέγκα, magic de spell, Κορακάκης κ.α.) και συζητήσεις: Την Παρασκευή με τον Νίκο Χουντή και εκπροσώπους ευρωπαϊκών κομμάτων για θέματα Ευρώπης και Ε.Ε. και το Σάββατο με τον Παναγιώτη Λαφάζανη και Πανεπιστημιακούς για το εναλλακτικό πρόγραμμα του κόμματος – δηλαδή την έξοδο από το ευρώ! Με υπομονή μεν, αλλά επιμένουν εκεί, στην… κανονική αριστερά, που δεν συγχωρούν στον Τσίπρα την κωλοτούμπα του 2015!

Το φεστιβάλ θα γίνει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κεντρικό στόχο ο σχεδιασμός της λαϊκής αντίστασης στην μνημονιακή βαρβαρότητα, όπως λένε οι διοργανωτές. Από την ανεργία και τους πλειστηριασμούς, μέχρι το μέλλον της Αριστεράς σε Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη είναι μεταξύ των θεμάτων που επιδιώκει να ανοίξει το φεστιβάλ αυτές τις δύο μέρες.

Το Unity είναι ένα πολιτικό και πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται από την Λαϊκή Ενότητα. Στόχος του είναι να αποτελέσει έναν τόπο συνάντησης για νέους και νέες, εργαζόμενους/-ες, άνεργες και ανέργους, για κινήματα κι ανθρώπους που θέλουν να συζητήσουν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν.


UNS1

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών:

Παρασκευή 22 Ιουνίου

Σκηνή Α:

Γιώτα Νέγκα

Παντελής Κυραμαργιός

Rebetien

Σκηνή Β:

Rationalistas

Intelliga

Σάββατο 23 Ιουνίου

Σκηνή Α:

Baildsa

Βαγγέλης Κορακάκης

Σκηνή Β:

Desert Monks

Στάθης Δρογώσης (μαζί με τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη)

Magic De Spell

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτικών συζητήσεων:

Παρασκευή 22 Ιουνίου

18.30-20.00

«Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία!»

Ανοιχτή Συζήτηση για τους Πλειστηριασμούς και τις Κατασχέσεις.

20.00-22.00

«Η Αριστερά της Ευρώπης απέναντι στην Ε.Ε. της Λιτότητας και του Αυταρχισμού»

Συζήτηση με τον Νίκο Χουντή, Ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, και τους:

- Jordje Kuzmanovic, Ανυπόταχτη Γαλλία

- Nelson Peralta, Bloco (Πορτογαλία)


Σάββατο 23 Ιουνίου

18.30-20.00

«Από τη δουλειά στη δουλεία»

Ανοιχτή Συζήτηση για τον εργασιακό Μεσαίωνα του Μνημονίου

18.30-20.00

«Δήμοι και Δημοκρατία: για ένα κίνημα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Ανοιχτή Συζήτηση

20.00-22.00

«Και τώρα τι κάνουμε;»

Για ένα εναλλακτικό πρόγραμμα απέναντι στα Μνημόνια και στην Επιτροπεία, συζητούν με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, γραμματέα του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας οι πανεπιστημιακοί:

- Λεωνίδας Βατικιώτης

- Δημήτρης Καλτσώνης

- Θεόδωρος Μαριόλης

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Σύριζας

Τα χαζοκούμουνα τόχουν κάψει...

Κική

Αλλη μιά φορά.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

larisa_me

Οι επικοινωνίες που είχε η Βασιλική Κουκουνασούλη Σιλεβίστα πριν την εξαφάνισή της αναμένεται να οδηγήσει τις αρχές στον εντοπισμό της - Η 59χρονη είχε πάρει μόνο το κινητό μαζί της - Γυναίκα που της έμοιαζε εντοπίστηκε κοντά στην Αγία Τριάδα, στη Λάρισα

fytrou_1

Η Βαρβάρα Φύτρου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και ζητά να της χορηγηθούν έγγραφα και υλικό από την 23η Ιουλίου  - Στρέφεται κατά του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος (Υ.Ε.Μ.Π.Σ.), και της  ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «AEROSERVICES S.A.».

3
kikloma_odigisi__1_

Σοκαριστικοί οι διάλογοι που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τα πλαστά διπλώματα οδήγησης: «Τι τα πέρασε τα χιλιάρικα... μαρούλια;» λένε οι κατηγορούμενοι για τον αχόρταγο διευθυντή που στρατολόγησαν με... ποσοστά - Είχαν «πελάτες» από τη Γερμανία και την Ουγγαρία

11