Ρόδος: Νεαρός έκανε το σπίτι του άντρο διακίνησης ναρκωτικών

Ρόδος: Νεαρός έκανε το σπίτι του άντρο διακίνησης ναρκωτικών

Οργανώθηκε επιχείρηση από την ΕΛΑΣ για την σύλληψη του 24χρονου διακινητή

astinomia15
Υπό διακριτική επιτήρηση είχαν θέσει οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού το σπίτι ενός 24χρονου Έλληνα στην πόλη της Ρόδου, καθώς είχαν πληροφορίες ότι το χρησιμοποιούσε ως κέντρο διακίνησης χασίς και υποδεχόταν σε αυτό τους υποψήφιους αγοραστές στους οποίους πωλούσε τμηματικά το παράνομο εμπόρευμα.

Όταν είδαν να πηγαίνουν στο συγκεκριμένο σπίτι ένας 20χρονος και ένας 19χρονος, τους προσήγαν στην Ασφάλεια όπου παραδέχθηκαν ότι είχαν σκοπό να προμηθευτούν ναρκωτικά. Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για την σύλληψη του 24χρονου διακινητή και κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι του κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 62 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, τρεις τρίφτες, πλήθος κενές πλαστικές συσκευασίες και 358,31 ευρώ. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Σε τυπικό έλεγχο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Βόλο ένας 33χρονος Έλληνας, τα ξημερώματα της Τρίτης, αλλά διαπιστώθηκε ότι μετέφερε... αποξηραμένα παραισθησιογόνα μανιτάρια και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 75 γραμμαρίων! Ο νεαρός συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

*** Στην πόλη της Κέρκυρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 23χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια ελέγχου να έχει στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 116 γραμμαρίων και 17 ναρκωτικά χάπια.. Ο 23χρονος, πάνω στον οποίο κατασχέθηκαν και 990 ευρώ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στην Καβάλα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν 48χρονο Έλληνα μετά από έρευνα στην κατοικία του, όπου κατέσχεσαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 42 γραμμαρίων και μία συσκευασία με κάνναβη αναμεμιγμένη με καπνό βάρους 42 γραμμαρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης