Τέλος στην δράση δύο ΜΚΟ στη Λέσβο βάζει η Περιφέρεια Β. Αιγαίου

lesb_012

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά την διενέργεια αυτοψιών στους χώρους δραστηριοτήτων των δύο ΜΚΟ «δεδομένης της διαπίστωσης ακαταλληλότητας συγκεκριμένων χώρων και επικινδυνότητάς τους για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον»

Την απαγόρευση άσκησης της δραστηριότητάς τους επέβαλε σε δύο μη κυβερνητικές οργανώσεις στη Λέσβο, με αποφάσεις της, η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου.

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά την διενέργεια αυτοψιών στους χώρους δραστηριοτήτων των δύο ΜΚΟ «δεδομένης της διαπίστωσης ακαταλληλότητας συγκεκριμένων χώρων και επικινδυνότητάς τους για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον και με σκοπό την προστασία σημαντικών δημόσιων αγαθών», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τις ακόλουθες:

– «Συμπαράσταση Λέσβου ΑΜΚΕ», σε χώρο (λεωφορείο και παρακείμενος στεγασμένος χώρος) εντός ιδιοκτησίας κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη στο 2ο χλμ Παναγιούδας -Καλλονής (ΚΑΒΑ ΣΑΝΤΟ), στον οποίο παρασκευάζονται, συντηρούνται και διατίθενται γεύματα σε πρόσφυγες – μετανάστες.

– KADRI NEDA AMER (είτε αυτή ενεργεί ατομικά και για δικό της λογαριασμό, είτε ενεργεί για λογαριασμό της οργάνωσης «Humans 4 Humanity», της οποίας τυγχάνει ιδρυτής, κατά δήλωσή της, σε χώρο (αποθήκη) μισθωμένο, κατά δήλωσή της από την ίδια, ιδιοκτησίας κ. Χαράλαμπου Αχλάτη, που βρίσκεται στο 11ο χλμ Μυτιλήνης -Καλλονής (πρώην κτίριο ΝΑΟΛ) και χρησιμοποιείται για την διαβίωση μεταναστών –προσφύγων.

Πηγή: astraparis

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ειναι

ειναι κ αλλες

ONNEΔITHΣ

Aυτές οι συγκεκριμένες MKO δημιουργούσαν μόνο προβλήματα! _________________ Βέβαια, όλα αυτά θα λυθούν με την ΝΔ και τον Κούλη γιατί οι ΜΚΟ της οικογένειας (ΑctionΑid & SοlidarityNοw) θα βοηθήσουν ουσιαστικά τους πρόσφυγες!

ΝΜ

Stop sorros please....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2278508

Όπως καταγγέλει ο συνήγορος της οικογένειας Φύτρου, Βασίλης Καπερνάρος, δεν του έχουν αποστείλει ακόμη τα στοιχεία που τους ζήτησε εγγράφως από τις 30 Αυγούστου και τις 12 Σεπτεμβρίου

kapsoxas_main

Σχετικά με την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηελόρασης κάνει λόγο για «φαινόμενα υποβάθμισης της ποιότητας των εκπεμπομένων προγραμμάτων» και προειδοποιεί ότι θα ελέγξει όλα τα ειδησεογραφικά και ενημερωτικά προγράμματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, δημόσιων και ιδιωτικών, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου