Είχε και εκρηκτικά ο χασισοκαλλιεργητής στο Ηράκλειο

Είχε και εκρηκτικά ο χασισοκαλλιεργητής στο Ηράκλειο

Οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή του σε κυκλώματα της νύχτας – Εντοπίστηκε σπίτι του μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών

astynomia_7
Την εμπλοκή ενός 42χρονου Έλληνα σε κυκλώματα της νύχτας, εξετάζουν οι αρχές που τον συνέλαβαν για χασισοκαλλιέργεια σε μια περιοχή του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, καθώς κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του ανακάλυψαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών.

Το ότι ο 42χρονος θεωρείται ύποπτος και για πιο σοβαρά αδικήματα, προκύπτει από το γεγονός ότι στην επιχείρηση για την σύλληψή του, εκτός των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που χειρίζονται την υπόθεση, συμμετείχαν και άνδρες του τμήματος Φαιστού και της Ο.Π.Κ.Ε.. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο δράστης καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 18 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, που το ύψος τους έφτανε τα 2,50 μέτρα.

Στο σπίτι του, κατασχέθηκαν 320 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά σε έναν υπαίθριο χώρο βρέθηκε και ποσότητα αμμωνιοδυναμίτιδας βάρους δυο κιλών και 280 γραμμαρίων, την κατοχή της οποίας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Σε βάρος του 42χρονου, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών και διέταξε περαιτέρω έρευνα για την εμπλοκή του σε άλλες παρανομίες.

dynamitida_xasisodendra
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης