Bike Odyssey 2018: Τα αποτελέσματα του 3ου αγώνα Πύλη Τρικάλων - Καλύβια Καρδίτσας

Bike Odyssey 2018: Τα αποτελέσματα του 3ου αγώνα Πύλη Τρικάλων - Καλύβια Καρδίτσας

Την Κυριακή στη Ναύπακτο ο τερματισμός του οκταήμερου ποδηλατικού μαραθωνίου 

day3_OVERALL
Οι «Νight Riders» αναδείχθηκαν νικητές του βόρειου τριήμερου αγώνα, ενώ οι «Bike Board» κέρδισαν το 3ο στάδιο του οκταήμερου αγώνα, στον Bike Odyssey 2018, που συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, στο δρόμο προς τον τερματισμό του 8ήμερου ποδηλατικού μαραθωνίου την Κυριακή τη Ναύπακτο.

Νικητές στο τρίτο στάδιο του τριήμερου αγώνα αναδείχθηκαν οι Κούπριζας και Ευαγγελίου (NightRiders), οι οποίοι μετά από τρείς νίκες σε τρία στάδια αγώνα συνοδευόμενες από μία εξαιρετική εμφάνιση, κατέλαβαν την πρώτη θέση της συνολικής κατάταξης του βόρειου τριήμερου αγώνα

Με τη διαδρομή να αλλάζει λόγω των καιρικών συνθηκών, τα δύο πρώτα σημεία ελέγχου του σημερινού σταδίου τοποθετήθηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Ο συνδυασμός του βροχερού καιρού, της μειωμένης από το προγραμματισμένο απόστασης και του λασπωμένου τερέν σε μία ούτως ή άλλως δύσβατη διαδρομή, επηρέασε τις μέχρι χθες ισορροπίες και άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, αυξάνοντας το ενδιαφέρον.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον 8-ήμερο αγώνα, η μάχη για την πρώτη θέση κρίθηκε για ακόμα μία φορά ανάμεσα στους Mossoczy Zbigniew-Maciejowski Przemyslaw (BikeBoard) και Καλογερόπουλο- Παπανικολάου (PedalForceOne). Ωστόσο η μπλε φανέλα του πρωτοπόρου άλλαξε χέρια σήμερα και κατέληξε στους BikeBoard.

Αναλυτικότερα, οι Πολωνοί ήταν αυτοί που πέρασαν πρώτοι από το πρώτο checkpoint, με τους Καλογερόπουλο και Παπανικολάου (PedalForceOne) να είναι από πίσω τους με ενάμιση λεπτό διαφορά. Τρίτοι ακολουθούσαν οι Τσουλουχάς και Σωτηρίου (BestMen) δύο λεπτά παραπίσω. Στην τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα βρίσκονταν, ποδηλατώντας μαζί και σε πολύ κοντινή απόσταση από την προπορευόμενη ομάδα, οι Σαμολαδάς – Φραγκούλης (Vita4you.gr), οι Χρήστου-Cole (AnimalRights) και DeBockWim- LoosePieter (EkopakWarriors 1).

Μόλις δεκατέσσερα λεπτά αργότερα οι BikeBoard πέρασαν και από το δεύτερο checkpoint, διατηρώντας το προβάδισμα, με τους PedalForceOne να ακολουθούν. Οι BestMen, ανεβάζοντας ρυθμό είχαν πλέον μειώσει κατά ένα λεπτό τη διαφορά και πλησίαζαν απειλητικά. Λίγα δευτερόλεπτα πίσω τους οι EkopakWarriors 1 είχαν περάσει στην τέταρτη θέση έχοντας κολλημένους πίσω τους AnimalRights. Οι Vita4you.gr είχαν μείνει πιο πίσω, και οι πρώτες θέσεις του σταδίου θα κρίνονταν πλέον ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες.

Κλείσιμο
Στο τελευταίο κομμάτι του σταδίου οι Mossoczy Zbigniew - Maciejowski Przemyslaw, (BikeBoard) μεγάλωσαν το προβάδισμά τους, για να πάρουν τελικά τη νίκη με οκτώ λεπτά διαφορά από τους δεύτερους Παπανικολάου-Καλογερόπουλου (PedalForceOne), βγαίνοντας νικητές για πρώτη φορά μέσα σε αυτές τις τρείς μέρες από τη μεταξύ τους κόντρα. Τρίτοι τερμάτισαν οι DeBock Wim και Loose Pieter (EkopakWarriors 1), οι οποίοι, ανεβαίνοντας σταδιακά θέσεις κατά τη διάρκεια της κούρσας, προσπέρασαν τους για πολύ ώρα τρίτους Τσουλουχά και Σωτηρίου (BestMen), αφήνοντάς τους στην τέταρτη θέση. Κατάφεραν μάλιστα και έφτασαν και τους δεύτερους Παπανικολάου-Καλογερόπουλου, δεν μπόρεσαν όμως να τους προσπεράσουν, τελειώνοντας τον αγώνα πίσω τους με διαφορά λίγων δευτερολέπτων.

Ολοκληρώθηκε ο Βόρειος τριήμερος αγώνας

Σήμερα ολοκληρώθηκε και ο βόρειος τριήμερος αγώνας του BikeOdyssey 2018, ο οποίος βρήκε νικητές τους Κούπριζα και Ευαγγελίου της ομάδας NightRiders.

Πιο συγκεκριμένα οι Κούπριζας - Ευαγγελίου (NightRiders) είχαν πάρει και σήμερα από νωρίς προβάδισμα, με τους Τζάφο και Ζύλη (ProbikeShop) να έπονται με διαφορά μικρότερη των 30 δευτερολέπτων στο πρώτοcheckpoint, και τους Πετρίδη - Δρούγια (Protect Aoosanimal rights) λίγο παραπίσω στα δυόμιση λεπτά. Ο αγώνας εξελίχθηκε και τελικά ολοκληρώθηκε με αυτή την κατάταξη στις πρώτες τρεις θέσεις, με τους Κούπριζα Βασίλη και Ευαγγελίου Κωνσταντίνο (ΝightRiders) να διατηρούν το προβάδισμα, να επιβεβαιώνουν την κυριαρχία τους από τους προηγούμενους αγώνες, και να παίρνουν την πρώτη θέση.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε ο βόρειος τριήμερος αγώνας του Bike Odyseey 2018. Παίρνοντας τη νίκη και στους τρείς αγώνες της εκδήλωσης πρώτοι αναδείχθηκαν οι Κούπριζας Βασίλης και Ευαγγελίου Κωνσταντίνος (ΝightRiders). Δεύτερη συνολικά αναδείχθηκε η ομάδα ProBike Shop των Τζάφου Σπυρίδωνα και Ζύλη Πέτρου, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησαν στη συνολική κατάταξη πήραν οι Παπασάββας Μιχάλης και Απόστολος Χρυσαφέλλης της ομάδας Dynamic.

terma1

terma2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης