Με… υπαίθριο γραφείο το Τμήμα της Αργυρούπολης από όπου έγινε η απόδραση

Με… υπαίθριο γραφείο το Τμήμα της Αργυρούπολης από όπου έγινε η απόδραση

Καταγγελίες από τον Προέδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για τις συνθήκες στο αστυνομικό τμήμα

ASTYS
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης, από όπου χθες απέδρασαν τρεις επικίνδυνοι κακοποιοί περιέγραψε μιλώντας στoν ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης.

Όπως είπε ο ίδιος, στο ίδιο κτήριο, όπου στεγάζεται το ΑΤ μένει και ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος διατηρεί και το κατάστημα στο ισόγειο.

Μάλιστα, επειδή το σπίτι του βρίσκεται στον ίδιο όροφο με το ΑΤ, ο πολίτης έχει κλειδώσει το ασανσέρ και το χρησιμοποιεί μόνο ο ίδιος.

Για το λόγο αυτόν, όσοι πολίτες έχουν κινητικά προβλήματα και δεν μπορούν να ανέβουν από τη σκάλα, εξυπηρετούνται σε γραφείο που έχει στηθεί έξω από το Τμήμα και δίπλα στον σκοπό.

Σχετικά με την κάμερα ασφαλείας του ΑΤ, υπάρχει μία, η οποία «κοιτάζει» την είσοδο του κτηρίου κι αυτό, «επειδή δεν υπάρχει πάντα σκοπός».

Όπως ο ίδιος εξήγησε, «την ώρα της απόδρασης υπήρχαν στο Αστυνομικό Τμήμα ένας σκοπός και ένας αξιωματικός Υπηρεσίας, με πέντε κρατούμενους».

Κλείσιμο
Αναφορικά με τα κάγκελα που έκοψαν οι τρεις δραπέτες και έφυγαν από το παράθυρο, είπε ότι «τα κάγκελα που κόπηκαν είναι κούφια, αυτό σημαίνει ότι με ένα διαρρηκτικό εργαλείο μπορούν να κοπούν μέσα σε λίγα λεπτά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης