Αλγερινοί άδειασαν το δωμάτιο Γαλλίδας στο Ηράκλειο

Αλγερινοί άδειασαν το δωμάτιο Γαλλίδας στο Ηράκλειο

Οι δράστες αφαίρεσαν αντικείμενα και μετρητά αξίας 2.000 ευρώ

ira19
Ξινές θα έβγαιναν οι διακοπές στην Κρήτη για μια ηλικιωμένη Γαλλίδα, αφού ένας συμπατριώτης της έβαλε στο μάτι τις βαλίτσες με τα πράγματά της και τις έκλεψε μαζί με έναν Αλγερινό συνεργό του μέσα από το δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου στο οποίο είχε καταλύσει η τουρίστρια.

Η 75χρονη Γαλλίδα έπαθε σοκ το περασμένο Σάββατο όταν είδε άδειο το δωμάτιό της, από το οποίο είχαν κάνει φτερά όλα τα χρήματα, τα κοσμήματα, οι ηλεκτρονικές συσκευές και τα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφά της, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ! Αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια Ηρακλείου, που ξεκίνησε έρευνες και κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες σε ένα διπλανό ξενοδοχείο.

Στην κατοχή του 40χρονου Γάλλου και του 21χρονου Αλγερινού, βρέθηκαν το χρηματικό ποσό που είχαν αρπάξει και οι δύο βαλίτσες με μέρος από τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία επιστράφηκαν στην ηλικιωμένη τουρίστρια. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τι απέγιναν τα υπόλοιπα κλοπιμαία, ενώ οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης