Στην «Ζeus Hotels» της οικογένειας Παπακαλιάτη το πρώτο «Cook’s Club» στην Ελλάδα

Στην «Ζeus Hotels» της οικογένειας Παπακαλιάτη το πρώτο «Cook’s Club» στην Ελλάδα

Το νέο ξενοδοχείο στην Κρήτη διαθέτει δύο ορθογώνιες πισίνες, που περιβάλλονται από την Cantina, ένα απλό εστιατόριο και ένα μπαρ, το Captain Cook

cooks_club_09
Παρουσία του CEO της «Thomas Cook» Peter Frankhauser και της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, πραγματοποιούνται σήμερα τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου ξενοδοχείου «Cook’s Club» στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χερσόνησο Κρήτης. Το νέο ξενοδοχείο ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της «Ζeus Hotels» της οικογένειας Παπακαλιάτη μαζί με τα Blue Sea Beach Marina Beach, The Village και Neptuno beach στην Κρήτη και το ξενοδοχείο Cosmopolitan στη Ρόδο.

Peter-Fankhauser
Ο CEO της «Thomas Cook» Peter Frankhauser 

Μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός προγραμματίζει τη λειτουργία συνολικά 15 ξενοδοχείων Cook’s Club ενώ το Cook’s Club Crete, που θα λειτουργήσει τον Ιούνιο, η δυναμικότητα του οποίου ανέρχεται σε 148 δωμάτια, είναι προσεκτικά σχεδιασμένο με έμφαση σε αυτά που θέλει η νέα γενιά ταξιδιωτών, όπως καλά σχεδιασμένα, minimal δωμάτια και εξαιρετικό φαγητό και ποτά με τη συνοδεία DJ’s, που θα συντροφεύουν τους επισκέπτες από το πρωί ως το βράδυ. Στηρίζεται στη φιλοσοφία των Casa Cook boutique ξενοδοχείων, με συνδυασμό «στυλ και περιεχομένου», αλλά με τιμές που θα απευθύνονται σε ευρύτερο κοινό.

Το νέο ξενοδοχείο στην Κρήτη διαθέτει δύο ορθογώνιες πισίνες, που περιβάλλονται από την Cantina, ένα απλό εστιατόριο και ένα μπαρ, το Captain Cook. Η Cantina θα προσφέρει στους πελάτες το καλύτερο street food, με ένα μενού που θα περιέχει από υγιεινές vegan λιχουδιές μέχρι τοπικά πιάτα, όπως μουσακά και γύρο. Επίσης, θα σερβίρει πρωινό όλο το πρωί και δείπνο μέχρι αργά τη νύχτα. Τα δωμάτια και τα διαμερίσματα, εξοπλισμένα με μικρή κουζίνα, ταιριάζουν τόσο σε μεμονωμένους ταξιδιώτες, όσο και σε group των 6 ατόμων maximum.



papakaliati
Κλείσιμο

Η οικογένεια Παπακαλιάτη



 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης