Σκηνές ροκ μεταξύ τσιγγάνων στην Σπάρτη

Σκηνές ροκ μεταξύ τσιγγάνων στην Σπάρτη

Ο δράστης έβγαλε από το όχημά του μια κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής

mannn-708_0
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει σε όλη τη Λακωνία η Αστυνομία για τον εντοπισμό ενός τσιγγάνου που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος ενός ομόφυλού του στη Σπάρτη και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία είχε πυροβολήσει στον αέρα.

Ο δράστης έφτασε τα ξημερώματα του Σαββάτου με ένα αγροτικό φορτηγάκι έξω από το σπίτι όπου κατοικεί με την οικογένειά του ο δεύτερος τσιγγάνος με τον οποίο έχει διαφορές και άρχισε να φωνάζει άγρια καλώντας τον απειλητικά να βγει. Όταν εκείνος δεν απάντησε, μπήκε στο ημιφορτηγό, πάτησε γκάζι και το έριξε με ταχύτητα πάνω στο παρόμοιο φορτηγάκι του ενοίκου προκαλώντας του μεγάλες ζημιές!

Αμέσως μετά, έβγαλε από το όχημά του μια κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους της περιοχής, που ειδοποίησαν αναστατωμένοι την Αστυνομία. Πριν φτάσουν τα πρώτα περιπολικά, όμως, ο δράστης είχε γίνει καπνός με το φορτηγάκι του, αφού πρώτα... έπεσε ξανά πάνω σε αυτό του ενοίκου του σπιτιού!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης