«Θηλυκή συμμορία» έκλεβε ρούχα από τα Jumbo στην Καλαμάτα

«Θηλυκή συμμορία» έκλεβε ρούχα από τα Jumbo στην Καλαμάτα

Πάνω τους βρήκαν τα κλεμμένα ρούχα αξίας 50 ευρώ και τα επέστρεψαν σε υπάλληλο του καταστήματος

4392772
Αποφασισμένες για όλα και... γεροδεμένες ήταν οι τρεις νεαρές γυναίκες που έγιναν αντιληπτές από υπαλλήλους του καταστήματος Jumbo στην Καλαμάτα να κλέβουν διάφορα ρούχα από τις προθήκες.

Όταν προσπάθησαν να τις εμποδίσουν, δεν δίστασαν να τους επιτεθούν με γροθιές, κλωτσιές και... νυχιές!

Οι τρεις Ελληνίδες ηλικίας 20, 23 και 26 χρόνων κατάφεραν όχι μόνο να κρατήσουν τα κλοπιμαία, αλλά και να διαφύγουν προσωρινά, καθώς οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν έγκαιρα στην περιοχή για να τις εντοπίσουν και να τους βάλουν χειροπέδες!

Πάνω τους βρήκαν τα κλεμμένα ρούχα αξίας 50 ευρώ και τα επέστρεψαν σε υπάλληλο του καταστήματος. Οι δράστιδες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με την κατηγορία της ληστείας, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλα αδικήματα.

*** Μια άλλη «μακρυχέρα» συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Τρίκαλα, όπου ξάφρισε διάφορα.... καλλυντικά από ένα σούπερ μάρκετ! Πάνω στην 46χρονη Ελληνίδα βρέθηκαν τα κλεμμένα εμπορεύματα τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κατηγορούμενη για κλοπή.

*** Στα Καλάβρυτα, συνελήφθη ένας πιτσιρίκος ο οποίος αποπειράθηκε να παραβιάσει την ταμειακή μηχανή ενός καταστήματος! Ο 14χρονος δράστης έγινε αντιληπτός πριν προλάβει να κλέψει χρήματα από τον ιδιοκτήτη που ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής και σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης