Η Μονή Πετράκη σχεδιάζει boutique hotel στο Κολωνάκι και κάνει έξωση στους ενοίκους πολυκατοικίας

Η Μονή Πετράκη σχεδιάζει boutique hotel στο Κολωνάκι και κάνει έξωση στους ενοίκους πολυκατοικίας

Σύμφωνα με το ειδοποιητήριο, «η πολυκατοικία θα ανακαινισθεί σε μεγάλη κλίμακα λόγω αλλαγής της χρήσης αυτής»

moni_009
Έξωση σε ενοικιαστές 16 διαμερισμάτων στην πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Αλωπεκής 46 στο Κολωνάκι, κάνει η Μονή Πετράκη, στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται το ακίνητο.

Σύμφωνα με το ειδοποιητήριο που έλαβαν, η συναφθείσα μίσθωση έληξε στις 31-5-2018 και οι ένοικοι υποχρεούνται «να μας παραδώσετε ελεύθερη τη χρήση του μισθίου αυτού και κενό το μίσθιο εντός τριών μηνών από τη λήξη αυτής ήτοι μέχρι 31-5-2018», διότι, «η όλη πολυκατοικία θα ανακαινισθεί σε μεγάλη κλίμακα λόγω αλλαγής της χρήσης αυτής».

EGGRAFO


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Μονή Πετράκη σχεδιάζει να προχωρήσει στην ολική ανακαίνιση της πολυκατοικίας και τη διαμόρφωσή της σε boutique hotel. Μάλιστα σε ιστοσελίδα εταιρείας αξιοποίησης ακινήτων έχουν «ανέβει» τα αρχιτεκτονικά σχέδια με σουίτες, business center, παιδότοπο και θέσεις στάθμευσης.

Κλείσιμο
Η απόφαση αυτή της Μονής Πετράκη αιφνιδίασε τους ενοίκους της πολυκατοικίας, κάποιοι εκ των οποίων ζουν εκεί δεκαετίες, ενώ διατηρούν συμβόλαια που έχουν διάρκεια για αρκετά ακόμη χρόνια. Δηλώνουν εξοργισμένοι από την απόφαση της Μονής Πετράκη να τους κάνει έξωση και μάλιστα θέτοντας αυστηρό χρονοδιάγραμμα τριών μηνών. Μάλιστα, όπως λένε με δεικτικό ύφος, τα αρχιτεκτονικά σχέδια για τη δημιουργία του boutique hotel είχαν «ανέβει» στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα πριν οι ίδιοι λάβουν το ειδοποιητήριο της έξωσης.

mon_petr_2
mon_petr_3
mon_petr_4


Δείτε βίντεο: Η Μονή Πετράκη σχεδιάζει boutique hotel στο Κολωνάκι και κάνει έξωση στους ενοίκους πολυκατοικίας
Η Μονή Πετράκη σχεδιάζει boutique hotel στο Κολωνάκι και κάνει έξωση στους ενοίκους πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης