Αυτή είναι η 57χρονη απατεώνισσα που έταζε θέσεις σε πρεσβείες ξένων χωρών

Αυτή είναι η 57χρονη απατεώνισσα που έταζε θέσεις σε πρεσβείες ξένων χωρών

Πρόκειται για την ΚΟΥΒΑΡΗ Άννα του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, γεννηθείσα την 6-10-1961 στον Πειραιά

57xroni_1
Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 57χρονης Ελληνίδας, η οποία κατηγορείται ότι εξαπατούσε συστηματικά πολίτες, στους οποίους, επικαλουμένη «γνωριμίες», υποσχόταν υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας σε πρεσβείες ξένων χωρών, πολυεθνικές επιχειρήσεις και αεροπορικές εταιρίες, αποκομίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η 57χρονη συνελήφθη την 6 Ιουνίου 2018, στην περιοχή της Γλυφάδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την (επ) ΚΟΥΒΑΡΗ (ον) Άννα του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, γεννηθείσα την 6-10-1961 στον Πειραιά.

Υπενθυμίζουνε ότι η 57χρονη κυκλοφορούσε με άνεση στα αθηναϊκά σαλόνια, έμενε στη Γλυφάδα και διέθετε βίλα στη Μάνη όπου έδινε πάρτι και δεξιώσεις με προσκεκλημένους τα θύματα της. Αν και ήταν άεργη, ζούσε πλουσιοπάροχα πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και «παραμύθι» σε απλούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας ότι θα τους διορίσει στις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ με μηνιαίο μισθό που άγγιζε τις 50.000 ευρώ!

57xroni_2
Κλείσιμο


Η 57χρονη απατεώνισσα, μέσα στα δύο χρόνια δράσης της είχε καταφέρει να «δαγκώσει» οκτώ άτομα, τσεπώνοντας περισσότερες από 280.000 ευρώ. Ήταν δε, τόσο πειστική στο ρόλο της που ακόμη και όταν τα θύματα πήγαν στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής για να αναφέρουν την περίπτωση της 57χρονης και ζητήσουν συμβουλές είχαν αμφιβολία ότι επρόκειτο για απάτη. Όμως οι έμπειροι αξιωματικοί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αμέσως ξεκίνησαν την έρευνα για να ξεσκεπάσουν την απατεώνισσα με το αστικό προφίλ και τις υψηλές γνωριμίες στο διπλωματικό Σώμα. Και ήταν για αυτούς θέμα ωρών να της περάσουν χειροπέδες και να την οδηγήσουν στη δικαιοσύνη. Εκεί όπου είχε οδηγηθεί και το 2007 όταν την έπιασαν να διαπράττει τα ίδια αδικήματα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 11-8-2018, αποσκοπεί προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης