Σύλληψη μεταναστών που επιχείρησαν να βγουν από τη χώρα με πλαστά έγγραφα

Σύλληψη μεταναστών που επιχείρησαν να βγουν από τη χώρα με πλαστά έγγραφα

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας

refuges
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 36 και 17 ετών αντίστοιχα προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω, πριν την επιβίβασή τους σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ο 36χρονος κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό του αλλά και για λογαριασμό του 17χρονου υιού του πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και επίσης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του υπάρχει το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Κλείσιμο
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης