Τραυμάτισαν με μαγκούρες χωριανό τους για μια παρατήρηση

Τραυμάτισαν με μαγκούρες χωριανό τους για μια παρατήρηση

Το θύμα διαπίστωσε ότι ο πατέρας χρησιμοποιούσε το νερό άρδευσης για να ποτίζει το χωράφι του στο χωριό Άνω Μούλια στην Αγία Βαρβάρα 

ekab
Για ακόμα μία φορά «μίλησαν» οι κατσούνες σε ένα χωριό του Ηρακλείου, όπου δυο κτηνοτρόφοι -πατέρας και γιος- επιτέθηκαν σε έναν 62χρονο συγχωριανό τους δημοτικό υπάλληλο με σοβαρά προβλήματα υγείας και τον τραυμάτισαν, επειδή τους έκανε μια παρατήρηση!

Το θύμα διαπίστωσε ότι ο πατέρας χρησιμοποιούσε το νερό άρδευσης για να ποτίζει το χωράφι του στο χωριό Άνω Μούλια στην Αγία Βαρβάρα χωρίς να ενεργοποιήσει τον απαραίτητο υδρομετρητή και του επισήμανε να τον θέσει σε λειτουργία. Όμως, ο κτηνοτρόφος άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα μαζί του και τελικά του επιτέθηκε μαζί με το γιο του, χτυπώντας τον ο ένας με γροθιές και ο άλλος με μια μαγκούρα!

Ο άτυχος 62χρονος, που πάσχει από μερική τύφλωση και αντιμετωπίζει καρδιαγγειακά προβλήματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας, αλλά η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και από εκεί διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, κατέθεσε μήνυση σε βάρος των δραστών που αναζητήθηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Μύρωνα αλλά δεν εντοπίστηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης