Έλληνας διατηρούσε ναρκωτικά σε σπίτια στη Σύρο, την Αθήνα και τη Ζάκυνθο

Έλληνας διατηρούσε ναρκωτικά σε σπίτια στη Σύρο, την Αθήνα και τη Ζάκυνθο

Το κουβάρι ξετυλίχτηκε μετά τη σύλληψή του στο λιμάνι της Ερμούπολης

syr15
Όπου διατηρούσε σπίτια, είχε και χασίς ο 35χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 470 γραμμαρίων μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο Blue Star Naxos στο λιμάνι της Σύρου, την περασμένη Τρίτη!

Μετά την παραπομπή του στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου που του άσκησε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού διαπίστωσαν ότι κατοικούσε στο Νέο Κόσμο και ζήτησαν από τους συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά να ερευνήσουν το σπίτι του με εκπαιδευμένο σκύλο.

Εκεί, βρήκαν ένα γυάλινο δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 528 γραμμαρίων, ένα πλαστικό κουτί με άλλα 50 γραμμάρια, μία συσκευασία με ακόμη 5,11 γραμμάρια και μία ζυγαριά ακριβείας. Μάλιστα, συνέλαβαν μια 56χρονη αλλοδαπή μισθώτρια του διαμερίσματος, η οποία έφτασε την ώρα της έρευνας και μετήχθη στην Σύρο.

Αλλά και στην Ζάκυνθο, όπου διατηρούσε ένα ακόμη σπίτι ο 35χρονος, συνελήφθη μία 28χρονη καθώς κατά την διάρκεια έρευνας κατασχέθηκαν ένα γυάλινο βάζο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,16 γραμμαρίων, αλλά και 15 διαφανείς συσκευασίες, δύο γυάλινα βάζα και δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης