Σπείρα διέπραξε πέντε κλοπές σε ένα μήνα στη Λέρο

Σπείρα διέπραξε πέντε κλοπές σε ένα μήνα στη Λέρο

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές

astunomia-astunomikos-peripoliko-elas_0
Η δράση μιας τετραμελούς σπείρας νεαρών Ελλήνων που «αλώνιζαν» τον τελευταίο μήνα στη Λέρο, αποκαλύφθηκε μετά την σύλληψη δυο εξ αυτών από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι οποίοι έχουν εξιχνιάσει μέχρι στιγμής πέντε κλοπές και συνεχίζουν την προανάκριση για να διαλευκάνουν και άλλες.

Οι δυο δράστες ηλικίας 22 και 20 χρόνων συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγη ώρα αφ' ότου είχαν ξηλώσει και κλέψει δυο ηλιακούς συλλέκτες αξίας 200 ευρώ. Στο πλαίσιο της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι δεν δρούσαν μόνοι, αλλά με συνεργούς έναν ακόμη 20χρονο και έναν ανήλικο μόλις 16 χρόνων που δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου.

Όπως αποκαλύφθηκε, από τις 15 Μαΐου οι δυο 20χρονοι μαζί με τον 16χρονο διέπραξαν άλλες τέσσερις κλοπές στη Λέρο. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει τους δυο συνεργούς τους και την 65χρονη γιαγιά του 16χρονου που έχει την επιμέλειά του και κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης