Κρήτη: Πιθανό κύκλωμα διακίνησης όπλων αποκάλυψε ο έλεγχος σε 36χρονο

Κρήτη: Πιθανό κύκλωμα διακίνησης όπλων αποκάλυψε ο έλεγχος σε 36χρονο

Πάνω στον 36χρονο βρέθηκαν ένα περίστροφο, ένα πιστόλι με τέσσερις γεμιστήρες και αρκετά φυσίγγια, τα οποία είχε παραδώσει ένας 31χρονος αλλοδαπός που και αυτός με την σειρά του τα είχε παραλάβει από μια 26χρονη Ελληνίδα

gun14
Οπλισμένος μέχρι τα... δόντια εντοπίστηκε ένας 36χρονος Έλληνας, κατά την διάρκεια του έλεγχου στον οποίο τον υπέβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε περιοχή του Αγίου Νικολάου Λασιθίου! Όπως αποδείχθηκε, όμως, ήταν ο... τελικός παραλήπτης του παράνομου οπλισμού!

Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα περίστροφο, ένα πιστόλι με τέσσερις γεμιστήρες και αρκετά φυσίγγια, τα οποία προέκυψε στην πορεία της έρευνας ότι του τα είχε παραδώσει ένας 31χρονος αλλοδαπός που και αυτός με την σειρά του τα είχε παραλάβει από μια 26χρονη Ελληνίδα! Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και αυτοί, ωστόσο κανείς από τους τρεις δεν αποκάλυψε πού επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν τα όπλα.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ωστόσο, η υπόθεση ερευνάται με πολλή προσοχή από τους αστυνομικούς για τυχόν συμμετοχή των δραστών σε κυκλώματα παρανομίας, ενώ το περίστροφο και το πιστόλι εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης