Παπακαλιάτης και «πάμε πακέτο» συγκέντρωσαν υψηλότερη τηλεθέαση από τη συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ1 για το Σκοπιανό

Παπακαλιάτης και «πάμε πακέτο» συγκέντρωσαν υψηλότερη τηλεθέαση από τη συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ1 για το Σκοπιανό

Στο σύνολο η συνέντευξη του πρωθυπουργού έλαβε ποσοστό τηλεθέασης 7,8% - Μόλις 4,8% η τηλεθέαση της συνέτευξης Τσίπρα στο κοινό ηλικιών 18 – 54 και 4,4% στο κοινό 15 – 44

tsipras-synedefksi_main02
Απογοητευτικά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης της συνέντευξης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΡΤ1.

Αν και υπήρχαν θέματα μείζονος σημασίας, με κυρίαρχο το Σκοπιανό, οι τηλεθεατές «γύρισαν την πλάτη» στη συνέντευξη, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση να σημειώσει 7,8% στο σύνολο, μόλις 4,8% στο κοινό ηλικιών 18 – 54 και 4,4% στο κοινό 15 – 44.

Το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης αφορά τους άντρες άνω των 55 και είναι 17% και ακολουθούν και πάλι άντρες, ηλικιών 18 -24, με ποσοστό 12,3%. Απογοητευτικά τα ποσοστά στα γυναικεία κοινά όπου εκεί ως υψηλότερο καταγράφεται το ποσοστό 4,7% στις ηλικίες 45 – 54. Η Αθήνα παρακολούθησε την συνέντευξη του πρωθυπουργού σε ποσοστό 9,3% έναντι του 8,5% που καταγράφεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα περίμενε κάποιος να σπάσουν τα κοντέρ λόγω Σκοπιανού.

Την ίδια ώρα στα ανταγωνιστικά κανάλια η τηλεθέαση που σημείωναν τα προγράμματα που προβάλλονταν ήταν υψηλότερη, ειδικά στο κοινό που μετράται επίσημα ως το πλέον δυναμικό, δηλαδή στο 18 - 54. Μάλιστα ακόμη και στο Mega η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Να με προσέχεις» σημείωνε 8,5% στο 18 – 54, η ξένη ταινία στο Star 17,1%, το «Πάμε πακέτο» στον Alpha 15,6%, το «Game of love» στον ΑΝΤ1 8,5% και το «Survivor» στον ΣΚΑΪ 31,5%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης