Λάρισα: Ο απορροφητήρας έκρυβε θησαυρό σε μετρητά!

peripoliko-athina

Οι «ποντικοί» ήταν τόσο σχολαστικοί ώστε ξήλωσαν ακόμη και το... σοβατεπί από τους τοίχους για το ενδεχόμενο να έκρυβε τιμαλφή!

Ήταν αδύνατο να μην ανακαλύψουν οι «ποντικοί» τον θησαυρό σε ζεστό χρήμα που φύλαγαν οι ιδιοκτήτες μιας από τις δύο μονοκατοικίες τις οποίες διέρρηξαν στη Λάρισα, καθώς ήταν τόσο σχολαστικοί ώστε ξήλωσαν ακόμη και το... σοβατεπί από τους τοίχους για το ενδεχόμενο να έκρυβε τιμαλφή!

Αφού άδειασαν όλα τα συρτάρια και τις ντουλάπες πετώντας το περιεχόμενό τους στο δάπεδο, αφού άνοιξαν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και αναποδογύρισαν όλα τα έπιπλα ξηλώνοντας τις φόδρες από καναπέδες και καρέκλες, οι κακοποιοί ξήλωσαν ακόμη και τις σωληνώσεις από τον εξαερισμό του απορροφητήρα της κουζίνας! Και εκεί βρήκαν αυτό που έψαχναν, καθώς οι ένοικοι είχαν κρύψει όλες τις οικονομίες τους ύψους 10.000 ευρώ!

Οι ιδιοκτήτες των δυο σπιτιών έπαθαν σοκ όταν επέστρεψαν και τα βρήκαν σχεδόν ολοκληρωτικά κατεστραμμένα. Μάλιστα, οι δράστες είχε ξηλώσει ακόμη και το κάσωμα της εισόδου για να μπουν μέσα. Όπως λένε τα θύματα, η αξία των κλοπιμαίων είναι πολύ μικρότερη από το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν!

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Ο πσλιατζης

Ευκαιρια να κανουν ανακαινιση.

θα σηκώνουν και τοίχους σε λίγο

Έχουν αισθητήρες και ανιχνευτές των τιμαλφών - νομιμάτων κερμάτων- χαρτονομισμάτων και ότι άλλο. Σε λίγο θα προχωρήσουν και παραπέρα αναζήτηση ότι έχει αξία , πορσελάνες φλυτζάνια, μέταλα , μπρίκια, χάλκινα ακόμα και παλαιά, και κάθε τι θερμοπλαστικό που μπορεί να ανακυκλωθεί. Σε λίγο παραπέρα θα παίρνουν κομμάτια τοίχων, για τα τούβλα και τον σοβά , και παράθυρα πόρτες τζαμιλίκια γυαλιά, μεντεσέδες, πόμολα, πατώματα , καρέκλες μαχαίρια πηρούνια κουτάλια για το μέταλο, και ότι άλλο υπάρχει σε σπιτικά. Στο τέλος δεν θα απαιτείται οι πολίτες να έχουν σπίτι γιατί και να στείνουν οικία θα αρπάζεται όλη. Σαν τις σαύρες θα σέρνονται οι πολίτες στην Ελλάδα και οι αρπάζοντες και μπουκαδόροι κλέφτες με τα κέρδη θα ζούν όπου θέλουν σε άλλες χώρες.

Gf

... πράγματι, οπότε ένα απόγευμα που ο ιδιοκτήτης -έχοντας καταντήσει να ζει σε αντίσκηνο στην αυλή του - πίνει τον καφέ του, έρχεται και ένας δικαστικός επιμελητής και του επιδίδει την έκθεση κατάσχεσης του αντίσκηνου !!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

loizou

Οργή προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» για τη Μυρσίνη Λοΐζου, που έπαιρνε τη σύνταξη της μητέρας της επί 5,5 χρόνια - Πώς σχολιάζουν οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης

7