Έκλεβαν καλώδια από εγκαταλελειμμένη βάση

Έκλεβαν καλώδια από εγκαταλελειμμένη βάση

Μόνο δύο σπίτια απέμειναν κατοικημένα στην πρώην αμερικανική βάση στις Γούρνες Ηρακλείου, ενώ τα υπόλοιπα έχουν εγκαταλειφθεί από τότε που έκλεισε...

Μόνο δύο σπίτια απέμειναν κατοικημένα στην πρώην αμερικανική βάση στις Γούρνες Ηρακλείου, ενώ τα υπόλοιπα έχουν εγκαταλειφθεί από τότε που έκλεισε. Όταν, όμως, ξαφνικά έπεσε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και η άλλοτε βάση βυθίστηκε στο σκοτάδι, οι αξιωματικοί ένοικοί τους κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο είχε συμβεί και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν εγκαίρως για να τσακώσουν επ’ αυτοφώρω δύο άνδρες ηλικίας 39 και 50 χρόνων, οι οποίοι είχαν κόψει ένα χάλκινο καλώδιο μεγάλης διατομής στην προσπάθειά τους να πάρουν τον χαλκό που περιείχε, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης των ακατοίκητων διαμερισμάτων!

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ωστόσο η νέα κλοπή στις εγκαταστάσεις της πρώην αμερικάνικης βάσης επαναφέρει για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια το θέμα με την αξιοποίηση των κτιρίων που, μην διαθέτοντας την παραμικρή ασφάλεια, έχουν υποστεί κατά καιρούς βανδαλισμούς και λεηλασίες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης