Κέρκυρα: Μοίρασε τις χασισοφυτείες στα δυο σπίτια του

ker10

Ο 28χρονος είχε στήσει στη μία κανονική φυτεία και στην άλλη του κατοικία είχε κάνει υδροπονική καλλιέργεια

Δύο διαφορετικές κατοικίες είχε στην ιδιοκτησία του ένας νεαρός σε περιοχή της βόρειας Κέρκυρας και καλλιεργούσε και στις δυο χασισοφυτείες! Στη μία με την φυσική μέθοδο και στην άλλη είχε εγκαταστήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας!

Οι… γεωργικές ασχολίες του 28χρονου Έλληνα έφτασαν στα αυτιά των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, που έβαλαν σε εφαρμογή διαδοχικές επιχειρήσεις για έρευνα στα δυο σπίτια. Στην αυλή του ενός ανακάλυψαν τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε και στο άλλο ένα πλήρες εργαστήριο παραγωγής skunk με την υδροπονική μέθοδο.

Ο 28χρονος συνελήφθη και τα 15 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε συνολικά ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 27 γραμμαρίων και τον εξοπλισμό του εργαστήριου. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας άσκησε στο νεαρό δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Άπειρες ειδήσεις για χασισοκαλλιέργειες

Ίσως πολλοί νομίζουν ότι, τώρα με την ειδησεογραφία για το ότι προωθείται κεντρικά η καλλιέργεια της κάνναβης, μπορεί όποιος θέλει να έχει και χασισοκαλλιέργειες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης