Πέντε νεαροί διακινούσαν χασίς στα Ιωάννινα

Πέντε νεαροί διακινούσαν χασίς στα Ιωάννινα

Η «καβάντζα» τους είχε εντοπιστεί και οι αστυνομικοί την παρακολουθούσαν από απόσταση, περιμένοντας να φτάσουν όλα τα μέλη της ομάδας, τέσσερις άνδρες ηλικίας 19, 20, 23 και 20 χρόνων και μία 18χρονη γυναίκα

Iwannina-xasis
Την ώρα που είχαν συγκεντρωθεί στην κατοικία που χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών στην πόλη των Ιωαννίνων για να μοιράσουν τις ποσότητες χασίς που θα διακινούσαν στην «πελατεία» τους, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών πέντε νεαροί Έλληνες.

Η «καβάντζα» τους είχε εντοπιστεί και οι αστυνομικοί την παρακολουθούσαν από απόσταση, περιμένοντας να φτάσουν όλα τα μέλη της ομάδας, τέσσερις άνδρες ηλικίας 19, 20, 23 και 20 χρόνων και μία 18χρονη γυναίκα.

Μόλις έφτασε και ο τελευταίος, έκαναν έφοδο και τους φόρεσαν χειροπέδες. Στην κατοχή τους και σε έρευνα που ακολούθησε στο κτίριο, βρέθηκαν συνολικά τρεις συσκευασίες και δύο μεταλλικά κουτιά με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 563,5 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι, ένα χάπι άγνωστης σύνθεσης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τρεις τρίφτες με υπολείμματα χασίς και πλήθος κενές συσκευασίες.

Όλα τα πειστήρια κατασχέθηκαν και οι πέντε νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσο καιρό δρούσαν και πόση ήταν η συνολική ποσότητα της κάνναβης που διακίνησαν στην πόλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης