Τρόμος στο Χαλάνδρι: Ληστής έβγαλε το εσώρουχο 85χρονης και αυνανίστηκε επειδή δεν είχε να του δώσει λεφτά

Τρόμος στο Χαλάνδρι: Ληστής έβγαλε το εσώρουχο 85χρονης και αυνανίστηκε επειδή δεν είχε να του δώσει λεφτά

Όταν ο δράστης κατάλαβε ότι η γυναίκα δεν είχε να του δώσει λεφτά, αρχικά προσπάθησε να τη βιάσει και στη συνέχεια αυτοϊκανοποιήθηκε 

ast_09
Αλλοδαπός ληστής – βιαστής εισέβαλε μέρα μεσημέρι σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, κακοποίησε και προσπάθησε να βιάσει 85χρονη γυναίκα. Όμως δεν τα κατάφερε καθώς η γυναίκα έβαλε τις φωνές, κατέβηκε η κόρη της και ο ληστής το έβαλε στα πόδια.

Μια ακόμη απίστευτη ιστορία ωμής βίας σε βάρος ανυπεράσπιστης γυναίκας που πλέον δεν μπορεί να προστατευτεί ούτε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, το τελευταίο καταφύγιο των πολιτών, δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η εγκληματικότητα βρίσκεται πλέον στο «κόκκινο» και έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Το εφιαλτικό σκηνικό με θύμα την 85χρονη γυναίκα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης λίγο μετά τις 4. Η ηλικιωμένη που διαμένει στο ισόγειο διαμέρισμα του Χαλανδρίου άκουσε από το χώρο της κουζίνας θόρυβο.

Πλησίασε και ανυποψίαστη ανοίξει την πόρτα. Αυτό ήταν και το λάθος της. Ένας άνδρας ψηλός, όπως τον περιέγραψε, μελαψός που μιλούσε σπαστά ελληνικά, όρμησε πάνω της και με τη βία την έσυρε στο υπνοδωμάτιο. Όλα όσα ακολούθησαν ήταν εφιαλτικά... Ο δράστης, ακινητοποίησε την γυναίκα και με ένα μαξιλάρι της πίεζε το πρόσωπο λέγοντας της «που είναι τα λεφτά». Στη συνέχεια όταν προφανώς κατάλαβε ότι η γυναίκα δεν είχε να του δώσει, της τράβηξε το εσώρουχο και προσπάθησε να τη βιάσει. Μάλιστα όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς αυτοικανοποιήθηκε.

Η φασαρία που ακούστηκε ανησύχησε την κόρη του θύματος η οποία μένει σε διπλανό διαμέρισμα και η γυναίκα μπήκε μέσα στο σπίτι της μητέρας της για να δει τι συνέβαινε. Ήρθε αντιμέτωπη με τον δράστη ο οποίος την έσπρωξε, βγήκε έξω τρέχοντας και χάθηκε στα στενά της περιοχής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης