Στο προαύλιο εκκλησίας στο Αγρίνιο έκρυβε ναρκωτικά

Στο προαύλιο εκκλησίας στο Αγρίνιο έκρυβε ναρκωτικά

O 31χρονος Έλληνας είχε απευθείας οπτική επαφή με την πρωτότυπη «καβάντζα» από το σπίτι του που βρίσκεται απέναντι

Agrinio-xasis
Πίστευε ότι δεν υπήρχε πιο ασφαλές μέρος από το προαύλιο μιας... εκκλησίας για να κρύβει τις ποσότητες χασίς που θα διακινούσε στο Αγρίνιο ένας 31χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε απευθείας οπτική επαφή με την πρωτότυπη «καβάντζα» από το σπίτι του που βρίσκεται απέναντι!

Απρόσμενο τέλος στα σχέδιά του έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον εντόπισαν έξω από την οικία του και του έκαναν έλεγχο. Πάνω του δεν βρήκαν κάτι ύποπτο, αλλά όταν ερεύνησαν το σπίτι του βρήκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν 37,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 200 ευρώ. Ωστόσο, δεν ηταν αυτά που περίμεναν ότι θα είχε στην κατοχή του...

Μετά από εξονυχιστική έρευνα, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο 31χρονος έκρυβε την «πραμάτεια» σε στοίβες από κεραμίδια που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του ναού! Όταν έψαξαν εκεί, βρήκαν μια συσκευασία που είχε μέσα άλλες δέκα μικρότερες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 138,3 γραμμαρίων και τις κατέσχεσαν. Έτσι, ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης