Ρόδο: Οικιακές συσκευές έκρυβαν πολλά κιλά ηρωίνης, χασίς και κοκαΐνης

Ρόδο: Οικιακές συσκευές έκρυβαν πολλά κιλά ηρωίνης, χασίς και κοκαΐνης

Όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τις περιοχές όπου ο 35χρονος διακινούσε το παράνομο εμπόρευμά του, τον ακολούθησαν διακριτικά ώσπου τους οδήγησε στο διαμέρισμα- «καβάντζα»

Rodos-narkwtika
Πλήρως εξοπλισμένο με οικιακές ηλεκτρικές συσκευές ήταν ένα διαμέρισμα που είχε νοικιάσει στην δημοτική ενότητα Πεταλούδων της Ρόδου ένας 35χρονος αλλοδαπός, αλλά ο ίδιος δεν κατοικούσε σε αυτό. Ο λόγος ήταν ότι μέσα στις συσκευές έκρυβε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, χασίς και κοκαΐνης, αλλά απέφευγε να το επισκέπτεται συχνά γιατί ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για άλλη υπόθεση ναρκωτικών!

Όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τις περιοχές όπου ο 35χρονος διακινούσε το παράνομο εμπόρευμά του σε τοξικομανείς στην Ιαλυσό και την Κρεμαστή, τον ακολούθησαν διακριτικά ώσπου τους οδήγησε στο διαμέρισμα- «καβάντζα». Τότε τον ακινητοποίησαν και έκαναν φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο διαμέρισμα, το σπίτι του και το αυτοκίνητο με το οποίο διακινούσε τα ναρκωτικά.

Μέσα στις ηλεκτρικές συσκευές, που κατασχέθηκαν μαζί με το Ι.Χ. αυτοκίνητο, πέντε κινητά, 435 ευρώ και 5.100 λέκε Αλβανίας που είχε πάνω του ο δράστης, βρέθηκαν 13 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 521 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 185 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 64,1 γραμμαρίων, τέσσερις ζυγαριές και διάφορα σύνεργα για την κοπή και την συσκευασία ναρκωτικών. Ο 35χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για προμήθεια, κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών και διατάχθηκε η κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης