Στις... σόλες έκρυβαν χάπια και στην αποθήκη χασισόδεντρα

Στις... σόλες έκρυβαν χάπια και στην αποθήκη χασισόδεντρα

Ο 47χρονος και η 41χρονη σύντροφός του κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών

sul07
Οι δυσκολίες στο... περπάτημα που αντιμετώπιζε ένας 47χρονος Έλληνας ο οποίος κινούνταν πεζή μαζί με την 41χρονη σύζυγό του στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, έκαναν τους αστυνομικούς του τμήματος Ξηρομέρου να υποψιαστούν ότι κάτι περίεργο έκρυβαν και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι η... σόλα του παπουτσιού του άνδρα ήταν κούφια και έκρυβε στο εσωτερικό της ναρκωτικά, ενώ αρκετά είχαν κρύψει και στην τσάντα της γυναίκας! Τα συνολικά 30 χάπια που βρέθηκαν κατασχέθηκαν και το ζευγάρι συνελήφθη, αλλά οι έρευνες στο σπίτι του στον Αστακό έκρυβε και άλλες αποκαλύψεις, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι δράστες καλλιεργούσαν μέσα σε έναν αποθηκευτικό χώρο οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι ενός μέτρου.

Στο σπίτι βρέθηκαν ακόμη μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12 γραμμαρίων, άλλα 60 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και λαθραίος καπνός βάρους ενός κιλού και 20 γραμμαρίων. Έτσι, το αντρόγυνο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που άσκησε διώξεις για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης