Χτύπησαν και λήστεψαν 90χρονη σε χωριό της Ορεστιάδας 

Χτύπησαν και λήστεψαν 90χρονη σε χωριό της Ορεστιάδας 

Η τρομοκρατημένη γριούλα έδειξε στον δράστη που είχε όλα κι όλα 300 ευρώ από την σύνταξή της και εκείνος τα άρπαξε και διέφυγε πεζός

astuynomia01
Ισχυρό ψυχολογικό σοκ υπέστη μια υπερήλικη γυναίκα, η οποία δέχθηκε βάναυσα χτυπήματα από έναν αδίστακτο κακοποιό, ο οποίος εισέβαλε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στο σπίτι της σε ένα χωριό της Ορεστιάδας το πρωί της Τρίτης, άρπαξε την πενιχρή σύνταξή της και εξαφανίστηκε.

Η άτυχη 90χρονη, που χρειάστηκε να μεταφερθεί από τους συγχωριανούς της στο Γενικό νοσοκομείο Διδυμοτείχου για να υποβληθεί προληπτικά σε εξετάσεις, δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν ο άγνωστος κουκολοφόρος όρμησε ξαφνικά στο σπίτι όπου κατοικεί μόνη, την έσπρωξε βίαια και στην συνέχεια την χτύπησε, απαιτώντας να του αποκαλύψει πού είχε κρυμμένες τις οικονομίες της.

Η τρομοκρατημένη γριούλα έδειξε στον δράστη που είχε όλα κι όλα 300 ευρώ από την σύνταξή της και εκείνος τα άρπαξε και διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 90χρονη ζήτησε βοήθεια από τους γείτονές της, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου μέχρι στιγμής ληστή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης