Το ευχαριστώ της οικογένειας του τυφλού που παραλίγο να χάσει το σπίτι του από πλειστηριασμό

Το ευχαριστώ της οικογένειας του τυφλού που παραλίγο να χάσει το σπίτι του από πλειστηριασμό

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί με την δημοσιοποίηση του προβλήματός μου σταμάτησε ο πλειστηριασμός του σπιτιού μας», δήλωσε στο protothema.gr η γυναίκα του ανάπηρου άντρα 

akinita
Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη του ΘΕΜΑ 104,6
για την υπόθεση της κυρίας Δάβου Καλλιόπης και του συζύγου της Παναγιώτη οι οποίοι παραλίγο να έχαναν το σπίτι τους σε πλειστηριασμό, χθες το μεσημέρι, για χρέος 80.000 ευρώ, από δάνειο στο οποίο είχαν μπει εγγυητές.

Γιατί η περίπτωσή τους δεν μοιάζει σε καμία με εκείνων των χιλιάδων μπαταχτσήδων που δανειοδοτήθηκαν και στη συνέχεια αρνήθηκαν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που ο σύζυγος εργαζόταν κανονικά μέχρι, δυστυχώς, να μείνει ανάπηρος, πληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους, ενώ φρόντιζε να αποπληρώνει και το δάνειο στο οποίο μπήκε εγγυητής μιας και ο «φίλος», που εμπιστεύτηκαν για να μπουν εγγυητές, αρνήθηκε να πληρώσει αυτά για τα οποία δανείστηκε, όχι γιατί δεν είχε χρήματα και εργασία απλά γιατί έτσι ήθελε!

Η καταγγελία της κυρίας Δάβου Καλλιόπης χθες το πρωί στο στσθμό έφερε προ των ευθυνών τους όλους εκείνους που υποστήριζαν και υποστηρίζουν πως κανένα σπίτι και μάλιστα πρώτη κατοικία δεν θα βγει σε πλειστηριασμό. Η κραυγή αγωνίας της γυναίκας με ανάπηρο άνδρα που νοσηλεύεται και με εγκεφαλικό, μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα του ΘΕΜΑ 104,6 απέδωσε, αφού ο πλειστηριασμός του σπιτιού της αναβλήθηκε και έτσι για ένα χρονικό διάστημα, άγνωστο μέχρι στιγμής, θα μπορεί εκείνη και τα δυο άνεργα παιδιά της να μένουν ήσυχοι κάτω από τη στέγη τους.

Η ίδια μιλώντας αργά χθες το βράδυ στο
Κλείσιμο
protothema.gr επισήμανε ότι: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί με την δημοσιοποίηση του προβλήματός μου σταμάτησε ο πλειστηριασμός του σπιτιού μας. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά μάλλον πάμε σε κάποιον διακανονισμό. Αυτό που προκύπτει είναι γιατί από την Τράπεζα δεν πάνε να ζητήσουν τα χρήματα από αυτόν που πήρε το δάνειο τη στιγμή που και χρήματα έχει και δουλειά έχει. Και δεν παίρνει 680 ευρώ το δίμηνο επίδομα για να ζήσει την οικογένειά του όπως ζούμε εμείς τώρα».

Να υπενθυμίσουμε ότι για την περίπτωση της κυρίας Δάβου, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, εκ μέρους του Δήμου Βριλησσίων, η κυρία Βούλα Αρσένη, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου, έδωσε εντολή στον υπεύθυνο να επικοινωνήσει με την κυρία Δάβου και σήμερα αναμένεται ραντεβού ώστε να την βοηθήσουν αφού όπως η ίδια έχει πει η τετραμελής οικογένειά της επιβιώνει με 680 ευρώ που παίρνει το δίμηνο ως επίδομα ο ανάπηρος σύζυγός της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης