Ηλικιωμένος και γυναίκα συνελήφθησαν με όπλα στον Έβρο

Ηλικιωμένος και γυναίκα συνελήφθησαν με όπλα στον Έβρο

Συνεχίζεται το «σαφάρι» της αστυνομίας στην περιοχή

evr06
Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το «σαφάρι» κατά της οπλοκατοχής από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στις περιοχές του Έβρου, όπου κατά την διάρκεια ελέγχων στο Διδυμότειχο συνελήφθησαν με παράνομο οπλισμό δυο Έλληνες, ένας 70χρονος και μία 37χρονη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ηλικιωμένο όταν βρήκαν πάνω του ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα και ένα εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, ενώ τα ίδια είχε στην κατοχή της και η γυναίκα που επίσης συνελήφθη. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας, ενώ τα ευρήματα κατασχέθηκαν.

*** Βλακεία ή σκοπιμότητα; Όποια κι αν ήταν τα κίνητρα ενός άγνωστου «πιστολέρο», κατάφερε να αφήσει μια ολόκληρη περιοχή στη Μεσσηνία χωρίς προστασία από ενδεχόμενη πυρκαγιά. Ο ασυνείδητος δράστης έβαλε στο σημάδι την δεξαμενή πυρασφάλειας που βρίσκεται στο δάσος μεταξύ των κοινοτήτων Άμφεια και Πολιανή και την πυροβόλησε με μονόβολα σκάγια τρυπώντας την, με αποτέλεσμα να χυθεί το νερό που περιείχε! Η δεξαμενή είναι πλέον άχρηστη και οι τοπικές αρχές δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση για να επισκευαστεί, αφήνοντας την περιοχή έρμαιο σε ενδεχόμενη πυρκαγιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης