Σπαθιά, μαχαίρια και πλαστές σφραγίδες στο Ηράκλειο

arr06

Από τους πέντε δράστες συνελήφθη μόνο η 37χρονη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Δυο πλαστές σφραγίδες με τις ενδείξεις «Ληξιαρχείο» και η «Βασίλειο της Ελλάδος», οι οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πλαστογραφία εγγράφων, ήταν ανάμεσα στα ευρήματα της έρευνας σε ένα σπίτι και ένα μαντρί στην ευρύτερη περιοχή της Βιάννου όπου βρέθηκαν πλήθος σπαθιά και μαχαίρια!

Το οπλοστάσιο και οι πλαστές σφραγίδες βρέθηκαν κατά τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Βιάννου, του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι όπου κατοικούν μια 37χρονη, ένας 54χρονος και ένας 29χρονος, αλλά και στο ποιμνιοστάσιο ενός 56χρονου και του 37χρονου γιου του. Συνολικά, κατασχέθηκαν τρία σπαθιά με λάμες μήκους 0,47 εκατοστών, οκτώ μαχαίρια με λάμες μήκους ως 0,28 εκατοστών, ένα κυνηγετικό όπλο, δυο γεμιστήρες, μια ταινία πολεμικού όπλου και φυσίγγια.

Από τους πέντε δράστες συνελήφθη μόνο η 37χρονη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και πλαστογραφία. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται και οι τέσσερις άνδρες, οι οποίοι αναζητούνται στα όρια του αυτοφώρου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

emp

Τι έγραφαν οι μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού για τα όσα έγιναν στο Πολυτεχνείο - «Τα πάντα έμοιαζαν με καλοστημένο θέατρο» αναφέρουν οι δημοσιογράφοι για την επίσκεψή τους στον χώρο, με πρωτοβουλία της Χούντας