Μπαράζ προκλήσεων από τουρκικά μαχητικά: 34 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου

turk-thumb

Δύο τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα - Σημειώθηκαν και τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών

Σε 34 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν οκτώ τουρκικά αεροσκάφη την Τετάρτη, σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Τα τουρκικά αεροσκάφη - τέσσερα F-16 και τέσσερα F-4, τα οποία πετούσαν σε συνολικά τρεις σχηματισμούς - προέβησαν επίσης σε τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Δύο τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Το Νάτο θέλει πόλεμο γιά την Ελλάδα.

Δεν είναι τουρκικές οι προκλήσεις είναι νστοικές. Το νάτο δεν ασχολείται με την Ελλάδα τουρκία. Επίσημη θέση . Μια χώρα μέλος απειλεί την άλλη κσι αμφισβητεί τα εδάφη αυτά που η απειλούμενη μπήκε στο Νάτο !! Άρα την αμφισβήτηση την κάνει το Νάτο. Η αφορμή διωργανώνεται να δοθεί απ την Ελλάδα , αφου όμως δεν είναι αφορμή αφού η Τουρκία αμφισβητεί συμβάσεις εδαφών.Ο πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίσς θα γίνει κατ απαίτηση και μεθόδευση του Νάτο. Και αντιπερισπασμός θα γίνει σε βάρος της Ελλάδος απωτην Αλβανία χώρα του Νάτο. Για τούτο ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα μιλάει για επεισόδιο.Αν το Νάτο δεν είχε μεθοδεύσει πόλεμο τότε ο Αμερικανός πρέσβης δεν θα μίλαγε για επεισόδιο, γιατί θα ήξερε ότι δεν θα συνέβαινε. Η υπόθέση είναι κυπριακό που οι Αμερικανοί και Γερμανοί προσπαθούν να δοθεί η αφορμή από την Ελλάδα πιέζοντας την μέσω μη χαλιναγώγησης της Τουρκίας ( χώρα μέλος του Νάτο). Τα ίδια με τα σκόπια που χαιδευε τον Τίτο το Νατο από το 1950 για τα καλά και η Ελλάδα ακολουθούσε τις εντολές του Νατο. Και ο Τίτο έφκιαξε το Μαξκεδονικό από το 1948 βρισκωντας την ευκαιρία που του έδιδε το Νάτο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

digamos_main01

Πώς ξεγέλασε την όμορφη καρδιολόγο δηλώνοντας πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών του ΝΑΤΟ - Οι δύο γιαλατζί μάρτυρες -ο «στρατηγός» από τις Μυστικές Υπηρεσίες και ο γιατρός και συνεργάτης του- και οι... επικίνδυνες αποστολές του καρδιολόγου-«πράκτορα» - Δείτε το άλμπουμ του «γάμου»

tsipras-ieronymos_main01

Συνεδριάζει σήμερα ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών - «Απαξιωτική η αδιάλογη συμπεριφορά του Κράτους προς την ορθόδοξη Ιεροσύνη» αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων - Τι δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες ενόψει της Ιεραρχίας της Παρασκευής

adedi98

Απεργία κήρυξε για την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, η ΑΔΕΔΥ ως μορφή αντίδρασης ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης - Η απεργία γίνεται για τους μισθούς, τις συντάξεις, την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, προσλήψεις, καθώς και κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου