Το πρώην MEGA Κύπρου στα χέρια του τέως υπουργού Εσωτερικών, Σωκράτη Χάσικου

xasikos

Με σημερινή συμφωνία, το νέο επιχειρηματικό σχήμα υπό τον κ. Χάσικο αναλαμβάνει τη διαχείριση του σταθμού και όπως αναφέρουν πληροφορίες θα έχει συνεργασία με το Star της Ελλάδας

Τo τηλεοπτικό κανάλι TVOne της Κύπρου, που αποτελεί τη μετεξέλιξη του Mega, μεταβιβάστηκε σε μετοχικό σχήμα με επικεφαλής τον τέως υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο.

Η ιδιοκτησία του καναλιού ανήκει στην Εκκλησία της Κύπρου και στην εταιρεία «Ο Λόγος».

Με τη σημερινή συμφωνία, το νέο επιχειρηματικό σχήμα υπό τον κ. Χάσικο αναλαμβάνει τη διαχείριση του σταθμού και όπως αναφέρουν πληροφορίες θα έχει συνεργασία με το Star της Ελλάδας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Χάσικος μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν συνιδιοκτήτης του Άλφα Κύπρου μαζί με τον κ. Κοντομηνά. Ωστόσο το κανάλι πουλήθηκε στον όμιλο εταιρειών Παπαέλληνα, σε μια περίοδο που ο κ. Χάσικος είχε διαγνωστεί με καρκίνο στους πνεύμονες και αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα.

Ενώ ο Σωκράτης Χάσικος θα διαχειρίζεται το TVOne θα ενοικιάζει σε ανταγωνιστικό κανάλι (Άλφα Κύπρου) τις εγκαταστάσεις στις οποίες λειτουργεί και αποτελούν περιουσία του.

Ο Σωκράτης Χάσικος είναι επίσης εκδότης της εφημερίδας «Αλήθεια». Διετέλεσε υπουργός Άμυνας στις κυβερνήσεις Γλαύκου Κληρίδη και Εσωτερικών στη κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη. Για πολλά χρόνια ήταν βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

anavolika_arthro

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το κύκλωμα της ντόπας, όπως τις κατέγραψε ο σούπερ κοριός της αστυνομίας - Ακόμα και ο ίδιος ο αρχηγός του κυκλώματος που πουλούσε αναβολικά σε αθλητές παραδεχόταν ότι τα φάρμακα οδηγούν στον θάνατο

ierarxia_arthro

Να αντιστρέψει το κλίμα που έχει οξυνθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τις τοποθετήσεις Μητροπολιτών που αμφισβητούν τις επιλογές του, θα επιχειρήσει σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Οι συμμαχίες που διαμορφώνονται στους κόλπους της Ιεραρχίας και το αντιπολιτευτικό «μέτωπο»